Hoe Terugkeren Om Excel Macro Runtime Error 1004 Op Te Lossen

January 12, 2022 By Lawrence Scanlon Off

Als u de foutmelding Excel Macro Runtime Error 1004 ontvangt, zal de moderne gids u helpen.

Aanbevolen: Fortect

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Runtime-fout 1004 treedt op zodra u ziet dat de macro die u uitvoert, het originele werkblad verandert in een buitengewone werkmap met een voorname naam waarvan experts beweren dat u de meeste tijd niet hebt bespaard en gesloten voordat u meestal de macro uitvoert.

    Runtime-fout “1004” – Programmatische toegang tot een Visual Basic-project is eigenlijk niet vertrouwd (Mac) Deze fout lijkt op Office 2016 of soms Office 2019 op de Mac-variant. Deze fout houdt verband met een toevoeging van een beveiligingsinstelling die Microsoft Office-instellingen zal wijzigen.

    Aanbevolen: Fortect

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Zit het vol met virussen en malware? Vrees niet, mijn vriend, want Fortect is hier om de dag te redden! Deze krachtige tool is ontworpen om allerlei Windows-problemen te diagnosticeren en te repareren, terwijl het ook de prestaties verbetert, het geheugen optimaliseert en uw pc als nieuw houdt. Wacht dus niet langer - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten

  • Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) is ontworpen om gebruikers te helpen bij het ontwikkelen van programma’s voor het Windows Sprinting System. Het werkt als een schaalbare rrnner-taal in Microsoft Office in mijn vorm van Word, Excel en PowerPoint.

    Deze fout is afhankelijk – toegevoegd beveiligingsidee in Microsoft Office-opties. U kunt XLSTAT nu veilig openen.

    Sommige internetgebruikers meldden waar het bij het uitvoeren van VBA op een Excel-grafiek of het maken van een macro in de binnen Excel-documenten, ze een foutmelding ontvingen: Foutuitvoering 1004. Als je zelfs maar ontmoetingen hebt met rokers, dan gaat dit bericht over de oplossing voor jou. U kunt op deze pagina veel volledige oorzaken en bijbehorende oplossingen vinden om de meeste van deze foutcodes te verkrijgen.

    Details runtime-fout

    Open een blanco boek in Excel.Ga naar – Bestand> Opties> Vertrouwenscentrum.Klik op Instellingen vertrouwenscentrum.Controleer in de belangrijkste sectie met macro-opties of geteld op toegang inderdaad is ingeschakeld, zie je, het hele objectmodel van het VBA-project.

    De foutmelding bevat veel extra informatie dan de error scope kortingscode 1004. Als je de universele error code volgt, kun je de perfecte korte beschrijving zien. De meest gedeelde foutmeldingen staan ​​hieronder:

    1. Runtime-fout 1004: toepassingsobject gedefinieerd of misschien zelfs fout.
    2. Runtime-fout 1004: de werkbladmethode van het Ranger-object kan gewoon niet worden uitgevoerd. Fout
    3. Runtime 1004: kopiëren van werkbladklassenmethode mislukt.

    Reden waarom Excel Runtime Error 1004 weergeeft

    Als u wilt weten hoe u fout 1004 correct kunt bepalen tijdens runtime in Excel, moet u de oorzaak van het obstakel opsporen. Dit zijn de meest voor de hand liggende redenen.

  • Macronaamfout
  • De macro die u uitvoert, kopieert de werkers. U stopt de software in een boek met een bekende afspraak die u niet hebt verwijderd en zelfs hebt afgesloten voordat u alle macro’s hebt uitgevoerd.

  • Bestandsconflict
  • Bij het blootleggen van VBA, conflicteert de Excel-afbeelding die verschillende programma’s heeft.

  • Te veel wereldberoemde inzendingen
  • Er zijn meer apparaatvermeldingen in een Excel-grafiek, terwijl er in vergelijking met de beschikbare legendalijsten boven de grafiek worden weergegeven.

  • Excel-archief corruptie
  • Runtime-fout 1004 oplossen in veel Excel

    Gelukkig, hoewel er redenen zijn die geschikt zijn voor dit Excel 1004-foutprobleem, zijn er enkele handige tips die gebruikers in veel gevallen kunnen helpen om weer toegang te krijgen tot die kernbestanden. Laten we ze een voor een onderzoeken.

    Fix 1. Verwijder de GWXL97.XLA-bestanden

    excel macro of teachings error 1004

    De eenvoudigste tool om Excel error 1004 op te lossen is zonder twijfel het vinden en verwijderen van de imitatie-inhoudsfout in het bestand.

    Stap 3. Open opnieuw je eigen Excel-bestand en controleer of mijn favoriete probleem is opgelost.

    Fix 2: vertrouwde toegang tot het VBA-projectobjectmodel controleren

    excel macro runtime blunders 1004

    Een andere beslissing die u kunt nemen is het inschakelen van vertrouwen. De nieuwe regeling voor de VBA build-optie aan de binnenkant van het Excel Trust Center. Voltooi deze gedetailleerde stappen in slechts één blik op.

    Stap 1. Open een Excel-bestand zonder acht te slaan en klik op “Bestanden” in de linkerbovenhoek.

    Stap 4. Schakel het alternatief “Vertrouwde toegang tot het VBA-projectprotestmodel” in. “

    in macro-instellingen

    Hotfix 3: maak nog een Excel-sjabloon

    Deze methode kan een beetje verwarrend zijn, maar nuttig en de moeite waard.

    Stap 1. Start a.u.b. nog een Excel-werkmap en geef er natuurlijk maar één werkblad omheen.

    Stap 2. Maak eerst het boek op en voer vervolgens de gewenste suggesties in.

    Stap 3. Klik op Bestand> Opslaan als, voer eerst een naam in voor veel verhalen en klik vervolgens op de knop Opslaan in de regel Type.

    Nu kan iemand alles programmatisch invoegen met de volgende code: gain type: = pad bestandsnaam. Een informatiebestand is een bestand dat je samenstelt als je een nieuwe Excel-template krijgt.

    Fix 4: Herstel beschadigde Excel-bestanden

    Als alle eerder genoemde oplossingen u niet kunnen helpen, is de enige mogelijke optie. Het is omdat hun Excel-bestand dat iedereen probeert te openen, beschadigd is. Om een ​​beschadigd Excel-bestand te herstellen, kunt u vertrouwen op software voor bestandsherstel. EaseUS Data Assistant-herstel is een belangrijke selectie.

    Probeer een andere: deze fout treedt op wanneer de bladnaam nu is gewijzigd. Als de naam die met uw werkblad te maken heeft al bestaat en uw hele gezin probeert dezelfde instructies aan een ander blad toe te wijzen, zal VBA een runtime-fout 1004 negeren, met de mededeling “De naam is al in gebruik”. Probeer eens iets heel anders. “

    Klik op de zeer belangrijke knop “Scannen met deze tool” en wacht tot u gebroken of gebarsten documenten vindt. Selecteer vervolgens het document dat uw familiebedrijf nodig heeft en klik op “Herstellen”. Het enige wat u hoeft te doen om een ​​beschadigd Excel- of Word-bestand te verzamelen met behulp van de EaseUS Data Recovery Wizard.

    Download de software en volg de onderstaande tips om beschadigde Excel-mappen te herstellen.

    Stap 1. Kies een fysiek adres om te zoeken naar beschadigde EaseUS Excel-bestanden

    Verwijder Microsoft Works. Druk op het samenvoegtype CTRL + ALT + DEL en klik op Taakbeheer. Sluit alle momenteel geopende programma’s.Maak nog een Excel-sjabloon. Start Microsoft Excel bovenop uw computer.Verwijder GWXL97. XLA.

    Voer de Data Recovery Wizard uit en controleer vervolgens zowel de beschadigde als de beschadigde Excel-bestanden.

    Ga hiervoor terug naar VBE (Alt + F11) en eventueel naar het modulesymbool. Plaats een mooie nieuwe module en voer daar je eigen code in. Deze situaties zijn een van de meest voorkomende 1004 fouten op de markt van vandaag. Ik hoop dat dit ons probleem heeft opgelost.

    Vind beschadigde bestanden door ze te ordenen, bestanden te vinden, pad, enz.

    Stap 3. Herstel en bewaar het Excel-bestand op een veilige locatie

    Dubbelklik op het geïnfecteerde Excel-bestand terwijl het zelf beschadigde en kapotte bestanden herstelt. Beschadigde Excel-clips. Klik op “Herstellen” om de herstelde Excel-bestanden op een specifieke locatie op te slaan.

    Eindresultaat

    Kortom, nadat u er doorheen bent gegaan, zou u een infiltrerend begrip moeten hebben van hoe u afspeelfout 1004 kunt oplossen. Als uw behoeften ervoor willen zorgen dat de Excel-bestandseigenaren die proberen te openen sterk zijn, kunnen de eerste drie tijdelijke oplossingen worden gebruikt.

    Als u een Excel-record hebt beschadigd, is de tool voor gegevensherstel de beste keuze. Het moet bekend zijn dat naast beschadigde EaseUS Excel-bestanden, Data Recovery Assistant ook de mogelijkheid heeft om u te helpen met virusperioden, het per ongeluk verwijderen van bestanden en een plotselinge machinecrash.

    Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Excel Macro Runtime Error 1004
    Erreur D Execution De La Macro Excel 1004
    Excel Makro Laufzeitfehler 1004
    Oshibka Vypolneniya Makrosa Excel 1004
    Excel Makro Kortidsfel 1004
    Errore Di Runtime Macro Excel 1004
    Blad W Czasie Wykonywania Makr W Programie Excel 1004
    엑셀 매크로 런타임 오류 1004
    Error De Tiempo De Ejecucion De Macro De Excel 1004
    Erro De Tempo De Execucao De Macro Do Excel 1004

    Werkende oplossingenStap voor stap problemen oplossen
    Fix 1. Verwijder GWXL97.XLA details Los een Excel 1004-fout op en zoek de bestandsfout op en verwijder deze. Ga naar C: Program Files MS Office Office XLSTART … Volg de stappen
    Alleen repareren. Vink Vertrouwen aan om met succes toegang te krijgen tot een specifiek VBA-projectobjectmodel