Åtgärda Symantec-fel 31148 010

February 24, 2022 By Justin Fernando Off

Förra veckan rapporterade några användare till vårt team att de stötte på Symantec fel 31148 010.

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Högerklicka på toppen av skrivbordet och välj “Skärmupplösning”.Klicka på Expandera eller förminska texten bland andra element.Välj en stor procentandel: Small, Medium eller Large (100, 125, 150%) och främja besökarna.Logga ut och/eller logga in igen (eller starta om din värdefulla dator).

    Vår URL använder www-cookies för att säkerställa att du får alla våra bästa upplevelser på vår egen världsomspännande webbplats. För mer information om vad Internetcookies är och hur de placeras, se vår integritetspolicy.

    Det finns en position som låter dig “göra skrivna och andra skärmelement större eller kanske mindre”. Hur tilldelar man bara brunnsstorlek utan att ändra andra pekskärmselement?

    Motivation Jag har en netbook, gränssnittet kommer att vara litet och det kommer inte att finnas något hem för att förstora element utan att ha ett typsnitt, annars kommer de att krypa ut från skärmen.

    error 31148 010 symantec

    För det mesta är typsnitten för milda för att vara lätta att läsa.

  • Börja välja teckenstorlek.
  • Systemomfattande klimat möjligt
  • Bättre lista kopplad till registerposter 🙂
  • Rekommenderas: Fortect

    Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen

  • Jag kontrollerade de faktiska andra svaren, men jag tror att de kan förbättra allt, inte bara typsnitten.

    Vanligtvis klickar du bara på Windows-ikonen längst ner på skärmen.Välj Inställningar, Enkel åtkomst och sedan Display.Du hittar en ruta med ett skjutreglage grupperat som Förstora text. Flytta i allmänhet det specifika reglaget åt höger tills vår egen text är lätt att läsa.

    < /p>

    frågade 30 maj i år klockan 08:13

    6006

    Letar du inte efter ett allmänt svar? Granska de återstående frågorna som är markerade med Windows åtta teckensnitt och ställ din fråga.

    Klicka på Start. Ange teckensnittets vikt i sökfältet och multimedia Enter.I fönstret som visas väljer du en medelstor teckenstorlek (125 % av standardstorleken) eller en bättre teckenstorlek (150 % av den enorma storleken).Klicka på knappen Använd.

    fel 31148 010 symantec

    Gå till…
    Kontrollpanel > Anpassning > Fönsterfärg > Ytterligare utseendeinställningar...…eller…
    Högerklicka runt skrivbordet, hitta Anpassa och fortsätt med stegen.

    Tryck på “Alt” + “I”, klicka på ett annat sätt för att sortera ut “Element” och använd husknapparna för att navigera genom listan med element.Bläddra tills menyn bestäms att gå med, fig. 4.Tryck på “Alt” + “F” annars klicka bara för att välja “Teckensnitt”.Använd deras mus eller till och med piltangenter som kan bläddra igenom listan över att du kan köpa typsnitt.

    Här kan du ändra hela systemets teckenstorlek för olika tekniker (för att se till att det är ditt). Ändring av huvudteckensnittsstorleken för ikonen påverkar startmenyns text.

    Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Error 31148 010 Symantec
    Error 31148 010 Symantec
    Errore 31148 010 Symantec
    Erreur 31148 010 Symantec
    Erro 31148 010 Symantec
    Fout 31148 010 Symantec
    Oshibka 31148 010 Simantek
    Blad 31148 010 Symantec
    오류 31148 010 시만텍
    Fehler 31148 010 Symantec