Hur Lossar Man Programföretag Från Windows 7-startmenyn?

March 2, 2022 By Justin Fernando Off

Table of Contents

I vissa fall skulle din dator förmodligen visa ett felmeddelande som pekar på produktgrupper i Windows många Start-menyn. Det kan finnas många orsaker till detta fel.

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Hill. En programgrupp är vilken typ av grupp av program som helst som är anslutna på något sätt. Detta kan oftast vara en grupp av element som är absolut implementerade på de flesta datorer, eller en fantastisk samling PC-program som vägleder med många liknande uppgifter.

    Högerklicka helt enkelt på “Den här datorn” eller “Den här datorn” och klicka bara på “Hantera”, returnera “Diskhantering”.Välj din USB-enhet, högerklicka på den och sök efter “Format”. Klicka på Ja.Namnge enheten, men ta också ett beslut om filsystemet “FAT32”. Klicka på OK.Du kanske hittar den där FAT32-formateringen.

    FAT32, och därför NTFS, är de två vanliga filsystemen som används av alla företag. Även om Fat32 är den perfekta medelåldersversionen av filutrustningen är den fortfarande populär på detektorer. Enheter som PS3 kommer att fortsätta att stödja FAT32 och inte dagens NTFS.

    Högerklicka på genvägen Visa CS-meny och välj Fäst till aktivitetsfältet. När din webbplats är klar, för du kommer att ha den klassiska nya startprogrammet bredvid originalet (du måste flytta den hela vägen till vänster på vanligtvis aktivitetsfältet).

    Som ett resultat tenderar många människor att fastna i situationer där de i grunden behöver en hårdkörd partition för att konvertera NTFS till FAT32. Om du fortfarande står inför en synonym situation, kommer denna utmärkta blogg att hjälpa dig. Vi har sammanställt en butik med de snabbaste sätten att omvandla NTFS till FAT32 utan att förlora din fantastiska värdefulla data.

    Del 1. Att konfrontera Fat32. Jämförelse av NTFS-kärnor

    Som vi nämnde tidigare är FAT32 och även NTFS två olika typer som är involverade i filsystem som används för att driva ett bra system för att läsa/skriva hårddisk till en bra disk. NTFS kan vara en ny teknisk innovation som erbjuder många bra aspekter som höjd säkerhet, effektiv organisation, men ändå data.Readabilitydatatable=”1″>

    FunktionerFAT32NTFSSkapaDetta

  • Stöder presentationer som är mindre än 2 GB och mindre kända än 2 TB.
  • Stöder inte användningsbehörigheter.
  • Den stöder många stora filer
  • Filbehörighet stöds också
  • NTFS utvecklades och hittades 1993 och anses vara ett stort antal flitigt använda på senare tid.
    Support
    SäkerhetEndast allmän lässkrivning erbjudsDu måste ange specifika behörigheter för personliga filer och mappar
    KompressionInga komprimeringsalternativ erbjudsDet enda alternativet här är att komprimera informationsfiler individuellt
    FeltoleransHelagrar två olika kopior på FAT i händelse av skadaReparera bilder automatiskt i händelse av skada

    Trots att det är ett gammalt filmärke, stöder flera enheter fortfarande bara filsystemet FAT32. Det betyder att så om du har en hårddisk på en NTFS-partition kommer du att behöva mappa om den till FAT32 i förväg så att du kan använda den.

    Tja, även om det inte är svårare att flytta NTFS till FAT32, bör processen leda till tänkbar dataförlust, särskilt om du utan tvekan formaterar enheten direkt med genomsnittliga metoder. Så berätta för någon om de olika metoderna som hjälper dig att konvertera NTFS till FAT32 utan att bli av med viktdata. Name=”part2″>

    Del 2: Konvertera NTFS till FAT32 utan dataförlust

    1. AOMEI Partition Wizard

    Först och främst kan en person gå direkt till överföringsalternativet för att ta bort individuella genvägar, märka om dem och flytta dem till olika mappar. För att kombinera detta med avseende på Windows 7, klicka på startmarkören, det vill säga när du klickar på den aktuella placeringen av Alla program för att se andra program.

    Det snabbaste sättet att konvertera NTFS till FAT32 är att använda ett dedikerat instrument som AOMEI som Partition Assistant. Till skillnad från beprövade metoder, håller AOMEI Partition Assistant din data säker och stämmer och kan också användas direkt för att konvertera volymer upp till 2 TB. Dessutom kan du enkelt konvertera alla slags FAT32-partitioner tillbaka till NTFS snabbt efter det arbete som gjorts i det förflutna.

    Följ de flesta av dessa steg för att ändra NTFS till FAT32 med AOMEI Partition Assistant.

    Steg 1. Installera och kör AOMEI Partition Assistant på Windows PC med välj “Konvertera NTFS till FAT32”.

    Steg fyra. I nästa fönster, specificera “NTFS till FAT32” och klicka på “Nästa”.

    Windows 7 startmeny procedurgrupper

    Steg 3. Nu kommer du eventuellt att bli ombedd att välja den valda partitionen du vill konvertera. Var noga med att välja det favoritavsnitt.

    Steg 4. Ett fönster kan visas som tänker på dig för att bekräfta åtgärden. Klicka bara på “Fortsätt” för att fortsätta processen.

    Det var allt; Filen är, av klass, konverterad till FAT32, men du kan mycket väl komma åt sidan på ett dedikerat operativsystem med lite att korrigera avbrott.

    2. Krympa en NTFS-användning helt med Windows Diskhantering

    Ett annat sätt att konvertera NTFS till FAT32 utan att lämna data är vanligtvis att använda Windows Diskhanteringsverktyg. Men förutom att formatera hårddisken direkt till framgångsrik FAT32, bör du först ofta minska volymen till hälften av idéstorleken om ditt företag vill skydda bandbredden.

    Här är steg-för-steg-processen för att konvertera NTFS som kommer att hjälpa FAT32 att använda diskhanteringsverktyget behöver dataförlust.

    Windows 9 startmeny programgrupper

    Steg 2: Högerklicka på det markerade avsnittet och välj Krymp storlek.

    Steg 3. Ange vikten din familj vill gå ner till och överväga “Minska”.

    Steg 4. Efter att ha krympt vikten, formatera enheten som FAT32 och överför även data från NTFS till den nya FAT32-partitionen.

    Steg 5. Nästa steg är att ta bort hela NTFS-partitionen specifikt. Detta kommer att få nästan alla nya oallokerade utrymmen.

    Steg 6: Högerklicka på FAT32-partitionen igen och välj även Utöka volym. Välj nu ett användbart ledigt rum eller vardagsrum tillsammans med klicka på Expandera.

    Rekommenderas: Fortect

    Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen

  • Det här är vad alla använder för att köra en helt sorts restaurerad bil och du blir inte av med överflödiga resurser under processen. Men eftersom detta är en väldigt opraktisk process är det bäst att låta AOMEI Partition Helper göra jobbet.

    Del 3: Konvertera NTFS på FAT32 för direkt formatering (dataförlust)

    Om du inte vill Om du försöker att inte installera tredjepartsdatorer samtidigt som det är svårt att hantera Windows-diskar, blir det lättare att formatera valfri NTFS-enhet till endast FAT32. Direktformatering kommer dock att radera all information på enheten. För denna bidragande faktor skulle det vara bättre om just denna publik säkerhetskopierade alla dina personliga register tidigare för att kunna fortsätta processen.

    Det verkar kännas tre olika sätt att formatera disk från NTFS till en FAT32-fil.

    1. CMD

    Steg 1: Expandera mest för Start-menyn och märk “cmd” i Cortana-sökrutan. Vi högerklickar på vårt resultat och väljer “Öppna som administratör”.

    Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Windows 7 Start Menu Program Groups
    Windows 7 Startmenu Programmgruppen
    Windows 7 시작 메뉴 프로그램 그룹
    Grupos De Programas Del Menu De Inicio De Windows 7
    Windows 7 Startmenu Programmagroepen
    Grupos De Programas Do Menu Iniciar Do Windows 7
    Gruppy Programm Menyu Pusk Vindovs 7
    Gruppi Di Programmi Del Menu Di Avvio Di Windows 7
    Groupes De Programmes Du Menu Demarrer De Windows 7
    Windows 7 Menu Startowe Grupy Programow