För Att Börja Hur Man Enkelt Inaktiverar Integrerade Bilder I BIOS

April 7, 2022 By John Anthony Off

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Om hela din familj vet hur man eliminerar integrerad grafik i din PC BIOS, hoppas vi att den här guiden hjälper dig .Gå till Inställningar och öga > Avancerat.Tillgång till inbyggd designkonfiguration.Ställ in grafikkortets start på PEG.Hitta IGD Multi-Monitor och ställ in den på Disabled.

    hur man inaktiverar inbyggd grafik i bios

    För moderkort från tredje part som vanligtvis använder Intel® 810-kretsuppsättningar, kontrollera dina BIOS-inställningar för alternativ som liknar dessa som erbjuds på Intels moderkort. För representation: primär videoadapter, videoadapterkonstruktion, primär video är AGP eller PCI, eller inbäddade videoklipp är handikappade eller aktiverade. Vissa moderkortsdatorer tränar på att inte implementera det här alternativet i hans eller BIOS. Kontakta tillverkaren av ditt system eller moderkort för mer information om BIOS-inställningar.

    Om du ska inaktivera inbyggt grafikkort eller inte om du har ett bra diskret grafikkort?

    Som tidigare nämnts behöver du inte återvända för att inaktivera iGPU:n jämfört med till en absolut bärbar dator om du har ett erfaret grafikkort pålitligt grafikkort, enbart för att ramverket automatiskt hanterar klistermärkeskortkonto på bärbara datorer.

    Sista Obs

    Så, om du vill summera, kan du använda den process som oftast är förknippad med att integrera grafik med inaktivering i BIOS som beskrivs ovan. Denna process kan exakt identifiera din enhets skärm. På det här sättet kan du hantera svårigheterna som är förknippade med varje displayelement. Kan jag

    Inaktivera den inbyggda effektkartan?

    Välj inte “Ta bort” eftersom det förmodligen orsakar andra problem. STARTA Hantera > Panel > System > Välj fliken Maskinvara > Enhetshanteraren > Bildskärmsadaptrar. Högerklicka på listan (kan vanligtvis vara en anpassad inbyggd Intel Visuals accelerator) och välj INAKTIVERA.

    Hur man inaktiverar integrerade foton i Windows 10 BIOS?

    0 :171:53Hur man inaktiverar integrerad grafik YouTubeYouTube Föreslagna klipp StartSluta Favorit Detta kommer troligen att vara ett avsnitt, men kan installeras baserat på andra menyalternativ. Från biostillverkaren. ChangeMoreSection kommer dock att placeras efter något annat områdesalternativ. Från biostillverkaren. Ändra integrerad grafik till “Inaktivera” “Inaktivera” genom att klicka för att växla mellan ett antal alternativ.

    Majs…Om detta inte är otillräckligt i BIOS, är det nu anledningen till att moderkortet har blivit icke allokerande minne?Dessutom tillåter BIOS ändå de (förmodligen) dubbla VRM:erna som är kopplade till iGPU:n att driva var och en av våra iGPU, och detta värmer upp CPU och VRM för den exakta iGPU:n utan anledning. har vi fel?

    Vad är CMOS BIOS?

    BIOS står för Basic Input/Output System, och är den viktigaste firmware på chipet som läses verkligen först vid start. En återförsäljare av detta talar om för din dator vad du normalt ska göra med varje del som är relaterad till datorsystemet. Det grafiska kontogränssnittet (GUI) kommer definitivt att se ut som bilden nedan:

    Skapa ett HP-gemenskapskonto för att ställa in din fantastiska profil och fråga En fråga

    Ditt kreditkonto Maps tillåter dig nu också att ansluta till HP Hold snabbare, komma åt verktygsfältet för män eller kvinnor för att hantera alla dina varor på ett ställe, se avtalsråd, status och mer.

    < br>

    Hur man tvingar grafikintegrering i BIOS?

    Gå till kontoret i sin Award BIOS: Advanced Features BIOS. Välj först “Inbyggt vga-alternativ”. Välj sedan Inkludera alltid marknadsvärde. Därför måste det interna grafikkortskortet alltid vara aktiverat, kanske om ett PCI a eller PCI-E grafikkort måste anslutas positivt till moderkortet.

    Rekommenderas: Fortect

    Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen

  • Tillägg och/eller information:

    Nvidia AMD tenderar att erbjuda organisationer (biGPU) som kombinerar prestandan hos det bästa klistermärkechippet inbyggt i moderkortet och ett bra dedikerat mastercard (gammalt märke) på ett kompatibelt sätt. Dessa tekniker kallas Nvidias Hybrid SLI® eller AMD:s ATI Hybrid CrossFireX™.

    hur man inaktiverar den inbyggda grafiken i bios

    Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    How To Disable The Onboard Graphics In The Bios
    Como Deshabilitar Los Graficos Integrados En La Bios
    Kak Otklyuchit Vstroennuyu Grafiku V Biose
    Comment Desactiver Les Graphiques Integres Dans Le Bios
    Jak Wylaczyc Wbudowana Grafike W Biosie
    Come Disabilitare La Grafica Integrata Nel Bios
    Como Desabilitar Os Graficos Onboard Na Bios
    Bios에서 온보드 그래픽을 비활성화하는 방법
    So Deaktivieren Sie Die Onboard Grafik Im Bios
    Hoe De Ingebouwde Graphics In De Bios Uit Te Schakelen