Åtgärdat Ett Besvär På Grund Av Att Bluetooth-enheter Inte Upptäcktes I Windows Ett Antal Kontrollpaneler.

April 9, 2022 By Brian Moses Off

Om du inte kan tro Blueenheter i vår egen Windows 7 Kontrollpanelens felinformation på din PC, kan du utvärdera dessa återställningsmetoder.

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Tryck på Windows-tangent + S på ditt eget tangentbord.Skriv Kontrollpanelen (inga citattecken) och tryck på Enter.Klicka på Hårdvara och ljud, köp då enheter.Hitta den felaktiga enheten eller ta bort den ytterligare.Allt du behöver göra är att klicka på Lägg till johnson för att återaktivera tekniken.

    Välj Start > Inställningar > Enheter > Bluetooth och andra enheter.Välj Fler Bluetooth-inställningar med Hitta fler Bluetooth-inställningar.På fliken Alternativ väljer du Tillåt en viktig Bluetooth-enhet att hitta den här datorn.Klicka på OK och försök att ansluta till din enhet. Om problemen kvarstår, håll till nästa steg.

    Gå till Kontrollpanelen. Leta efter många bluetooth. Klicka på Redigera Bluetooth-processer. Aktivera Tillåt Bluetooth-enheter att hämta den här datorn.

    Se till att din primära dator har den nödvändiga hårdvaran samt att den trådlösa anslutningen är lika påslagen. Om det finns korrekt inbyggd Bluetooth-hårdvara i proceduren kan alla behöva köpa en snygg USB Bluetooth-dongel. Steg 1. Slå på Bluetooth-radion. Om Bluetooth inte fungerar kanske det inte visas i Kontrollpanelen eller Enhetshanteraren.

    Varför kan jag inte hitta på Wi-Fi i Windows 7?

    För att upptäcka Windows Services Manager offentligt, skriv tjänster med Starta sökrutan och välj sedan Tjänster. I Bluetooth-supporttjänsten som visas högerklickar du på den och klickar på Start. (Om jag säger att någon sorts nedladdningsalternativ är nedtonat, starta bara om din dator.) …Kontrollera nu om du ser Bluetooth-ikonen i motsvarande meddelandefält.

    Tryck på du ser, Win + R-tangenterna på valfri tangent vid samma tillfälle (även Windows-tangenten, R-tangenten) i öppna rutan Kör.Typiska företag.Dubbeltryck på Blueto supportoth.Sedan, när du ser en ny tjänstestatus stoppad, klicka jag skulle säga Start-knappen och klicka bara på Verkställ.

    Hur kan du åtgärda Bluetooth-enheter som inte kan ansluta?

    Många besökare använder Bluetooth på en daglig grund. För att stödja dessa användare utför de inte sina dagliga uppgifter utan exakt användning av Bluetooth-anslutna enheter. Men vad händer om Bluetooth inte identifierar enheter?

    kan inte hitta trådlösa enheter i kontrollpanelen Windows operativsystem 7

    Använd flygplansläge i Windows 10

    Om du verkligen inte kan ta bort en Bluetooth enhet från din PC, koppla om till flygplansläge och se om du verkligen kan ta bort det mesta av systemet. Flygplansläge kopplar bort din dator i händerna på alla trådlösa tjänster, inklusive Bluetooth så Wi-Fi.

    Oroa dig inte om Bluetooth inte skulle dyka upp i Enhetshanteraren. Du är inte ensam. Många användare har hävdat detta problem med rekommendationer, mer än något annat Windows 10-användare. Du kan fixa denna situation med lösningarna i denna studie med viktig fakta.

    Se till att din bärbara dator har Bluetooth

    . Det första viktiga steget är att se till att just den bärbara datorn/datorn faktiskt har en Bluetooth-modul. Vissa bärbara datorer, jämfört med persondatorer, kanske inte levereras med hårdvara. Kontrollera bruksanvisningen för din användbara bärbara/dator för Bluetooth module.computer.

    Hur åtgärdar man saknad Bluetooth i Windows 7 Enhetshanteraren?< /h2>Aktivera att flygplansläget kan hittas hemma om det inte orsakas. Vanligtvis kan du också slå på och av Bluetooth genom att gå till Start > Inställningar > Enheter > Bluetooth och andra enheter. Vänta några sekunder och slå sedan på Bluetooth i tur och ordning. Att para ihop en Bluetooth-smartphone är i allmänhet en guide som hjälper dig att förstå hur du återansluter din Bluetooth-enhet.

    kan inte hitta bluetooth-enheter i hela kontrollpanelen windows 7

    Kör Bluetooth-felsökaren

    Öppna felsökaren för maskinvara och enheter för att kontrollera applikatorn Bluetooth och själv. – Bestäm originalet till problemet. Och använd var och en av våra Bluetooth-felsökare för att felsöka och bekräfta problem som hindrar Bluetooth-plattformar från att ansluta och fungera korrekt.

    Rekommenderas: Fortect

    Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen

  • Var visas Bluetooth faktiskt I kontrollpanelen?

    Klicka på Start-knappen “, och som en konsekvens klickar du sedan på “Start”-knappen. Kontrollpanelen. I kontrollpanelens utforskarmotor, skriv “Bluetooth” och klicka sedan med musen på “Ändra Bluetooth-inställningar”. I dialogrutan Bluetooth-inställningar klickar du på Options an eye, markerar kryssrutan “Tillåt Bluetooth-enheter för att verkligen be dig att ansluta till deras dator” och klicka sedan på OK.

    Vanliga problem Bluetooth-enhetsdrivrutinproblem:

    Om klienter har problem med din Bluetooth-drivrutin kan din Windows-funktion mycket väl inte kunna identifiera dess anslutna Bluetooth-enhet. I de flesta störningar kommer ditt företag att meddelas angående problem med bilens Bluetooth-hårdvara genom att det faktiska felmeddelandet visas s på din skärm.

    Bekräfta att alla datorer Kan vara Bluetooth

    Om du inte kan länka din fantastiska dator till en Bluetooth-enhet på webbplatsen, kan de flesta använda det. Enhetshanteraren för att hjälpa din dator stabiliserar Bluetooth-enheter.

    För Android-telefoner, gå till Inställningar> System> Avancerat> Återställ inställningar> Återställ Wi-Fi, Mobil, tillsammans med Bluetooth-inställningar. För iOS utöver dessa iPadOS-enheter måste du koppla bort nästan fantastiska enheter (gå till Inställningar> Bluetooth, välj ikonen Om och välj dessutom Glöm den här enheten för de två individuella enheterna), starta sedan om din kontakt och surfplatta. .

    Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Många användare tycker att det är svårt på marknaden att använda sina Bluetooth-enheter och ta fram Bluetooth-hörlurar, tangentbord etc. Vad händer om det mesta av Bluetooth saknas på grund av Enhetshanteraren?

    Unable To Find Bluetooth Devices In Control Panel Windows 7
    No Se Pueden Encontrar Dispositivos Bluetooth En El Panel De Control De Windows 7
    Incapaz De Encontrar Dispositivos Bluetooth No Painel De Controle Windows 7
    Impossible De Trouver Des Peripheriques Bluetooth Dans Le Panneau De Configuration Windows 7
    Nie Mozna Znalezc Urzadzen Bluetooth W Oknach Panelu Sterowania 7
    제어판 창 7에서 블루투스 장치를 찾을 수 없습니다
    Ne Mogu Najti Blyutuz Ustrojstva V Paneli Upravleniya Vindovs 7
    Kan Bluetooth Apparaten Niet Vinden In Configuratieschermvensters 7
    Impossibile Trovare Dispositivi Bluetooth Nel Pannello Di Controllo Di Windows 7
    Bluetooth Gerate In Der Systemsteuerung Von Windows 7 Nicht Gefunden