Elke Soort Bug Opgelost Waardoor Bluetooth-apparaten Niet Werden Gedetecteerd In Een Windows 7-configuratiescherm.

April 10, 2022 By Gary Lamb Off

Als de persoon de Bluetanddetectoren niet kan vinden in de foutmelding van het Windows 7 Configuratiescherm op uw pc, kan uw organisatie deze medicinale methoden bekijken .

Aanbevolen: Fortect

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Druk op Windows-toets + S op uw toetsenbord.Typ Configuratiescherm (geen aanhalingstekens) en druk op Enter.Klik op Hardware en niet op Geluid en koop vervolgens apparaten.Zoek het defecte apparaat en verwijder het bovendien.Het enige dat klanten hoeven te doen, is op elke knop Toevoegen klikken om bepaalde technologie opnieuw te activeren.

    Selecteer Start > Instellingen > Apparaten > Bluetooth en alle apparaten.Selecteer Meer Bluetooth-instellingen met Zoek aanvullende Bluetooth-instellingen.Maak op het tabblad Opties een keuze Sta een Bluetooth-apparaat toe deze computer op te sporen.Klik op OK en probeer verbinding te maken met uw apparaat. Als de problemen aanhouden, gaat u verder met de volgende stap.

    Ga naar Configuratiescherm. Zoek naar bluetooth. Klik op Bluetooth-processen bewerken. Schakel Bluetooth-detectoren toestaan ​​deze computer met succes te vinden in.

    Zorg ervoor dat uw computer de aanbevolen hardware heeft en dat het draadloze rapport ook is ingeschakeld. Als er geen ingebouwde Bluetooth-hardware is die de methode draagt, moet iedereen mogelijk toestemming geven om een ​​USB Bluetooth-dongle te kopen. Stap 1. Schakel de Bluetooth-advertenties in. Als Bluetooth niet werkt, wordt het volgende mogelijk niet weergegeven in het Configuratiescherm of Apparaatbeheer.

    Waarom kan ik niet vinden via wifi in Windows 7?

    Als u Windows Services Manager openbaar wilt openen, classificatieservices in de zoekeenheid Start en vervolgens selecteert Diensten. Klik met de rechtermuisknop op deze tool in de Bluetooth-ondersteuningsservice die wordt weergegeven en selecteer Starten. (Als ik zeg dat de downloadoptie waarschijnlijk grijs is, start u uw computer opnieuw op.) …Controleer nu of u het Bluetooth-pictogram in het bijbehorende waarschuwingsgebied ziet.

    Druk op dat moment op de Win + R-geheimen en -technieken op uw sleutels (ook de Windows-toets, R-toets) om het vak Uitvoeren te openen.Typische bedrijven.Dubbelklik op Blue om andere te ondersteunen.Wanneer uw bedrijf ziet dat de servicestatus is stopgezet, klikt u op de knop Start en klikt u gewoon op Toepassen.

    Hoe kunt u de Bluetooth-apparaten repareren die geen verbinding kunnen maken?

    Veel mensen gebruiken dagelijks Bluetooth. Om deze geliefden te ondersteunen, kunnen ze hun dagelijkse inspanningen niet uitvoeren zonder het gebruik van Bluetooth-gerelateerde apparaten. Maar wat als Bluetooth apparaten mogelijk niet detecteert?

    kan geen bluetooth-apparaten vinden in het controlegebied van windows 7

    Gebruik de vliegtuigmodus in Windows 10

    Als je echt niet van een Bluetooth af kunt komen apparaat van uw pc, schakelt u de vliegtuigmodus in en weet u of u de meeste van het apparaat kunt verwijderen. In de vliegtuigmodus wordt uw eigen computer losgekoppeld van alle draadloze services, waaronder Bluetooth en Wi-Fi.

    Maak je geen zorgen als Bluetooth niet wordt weergegeven in Apparaatbeheer. Je bent niet alleen. Veel internetgebruikers hebben dit probleem gemeld met aanwijzingen, vooral Windows 10-gebruikers. U kunt het oplossen met de oplossingen hier in dit artikel met belangrijke feiten.

    Controleer of uw laptop Bluetooth heeft

    . De eerste belangrijke stap is om ervoor te zorgen dat de laptop/desktop daadwerkelijk een Bluetooth-module heeft. Sommige laptops worden, in vergelijking met desktops, mogelijk niet geleverd dankzij hardware. Raadpleeg de handleiding van uw kostbare laptop/desktop voor de Bluetooth-module.computer.

    Hoe kan ik ontbrekende Bluetooth in Windows 7 Apparaatbeheer oplossen?< /h2>Schakel de vliegtuigmodus thuis in als deze echt niet is geactiveerd. Meestal kunt u Bluetooth in- en uitschakelen en ook door naar Start > Instellingen > Apparaten > Bluetooth en andere producten te gaan. Wacht een paar seconden en schakel Bluetooth weer in. Het koppelen van een Bluetooth-smartphone is een handleiding die u helpt te leren hoe u opnieuw verbinding kunt maken met uw primaire Bluetooth-apparaat.

    kan geen wifi-apparaten vinden in vervangende vensters van het configuratiescherm 7

    Voer de probleemoplosser voor Bluetooth uit

    Open de probleemoplosser voor hardware en apparaten om de werkelijke applicator Bluetooth en uzelf. – Bepaal de oorzaak van het probleem. En gebruik de Bluetooth-probleemoplosser om problemen op te lossen en op te lossen en te verifiëren die verhinderen dat Bluetooth-platforms verbinding maken en niet correct worden gebruikt.

    Aanbevolen: Fortect

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Zit het vol met virussen en malware? Vrees niet, mijn vriend, want Fortect is hier om de dag te redden! Deze krachtige tool is ontworpen om allerlei Windows-problemen te diagnosticeren en te repareren, terwijl het ook de prestaties verbetert, het geheugen optimaliseert en uw pc als nieuw houdt. Wacht dus niet langer - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten

  • Waar verschijnt Bluetooth eigenlijk In het Configuratiescherm?

    Klik op de Start-keuze “, en klik vervolgens op die “Start”-knop. Configuratiescherm. Typ in de zoekmachine voor het veiligheidspaneel “Bluetooth”, u moet klikken op “Bluetooth-instellingen wijzigen”. In mijn Bluetooth dialoogvenster Instellingen, klik op alle tabbladen Opties, vink het selectievakje “Sta toe dat Bluetooth-apparaten u vragen om naar deze computer te komen” aan, dan in principe OK.

    Veelvoorkomende problemen Probleem met Bluetooth-apparaatstuurprogramma:

    Als u een probleem heeft met uw Bluetooth-stuurprogramma, kan uw Windows-leidende functie niet helpen bij het identificeren van het verbonden Bluetooth-apparaat. In de meeste gevallen zal uw bedrijf op de hoogte worden gebracht van problemen met het Bluetooth-apparaat van het voertuig door de exacte foutmelding die op dat scherm verschijnt.

    Bevestig dat alle computers Zou Bluetooth kunnen zijn

    Als uw organisatie uw geweldige computer onderweg niet kan verbinden met een Bluetooth-apparaat, zullen de meeste mensen het zeker gebruiken. Apparaatbeheer om ervoor te zorgen dat uw computer ondersteunt Bluetooth-apparaten.

    Ga voor Android-telefoons naar Instellingen> Systeem> Geavanceerd> Instellingen resetten> Wi-Fi-, mobiel- en Bluetooth-instellingen resetten. Voor os- en iPadOS-apparaten heb je nodig zodat je alle geweldige apparaten kunt ontkoppelen (ga naar eigenlijk Instellingen> Bluetooth, selecteer Over bekend en selecteer optioneel Dit apparaat vergeten voor elk afzonderlijk apparaat), en systeem vervolgens je telefoon en tablet . ..

    Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Veel gebruikers vinden het ook moeilijk om hun Bluetooth-merchandise te gebruiken en Bluetooth-koptelefoons, toetsenborden en dergelijke aan te sluiten. Wat als het grootste deel van Bluetooth absoluut ontbreekt in Apparaatbeheer?

    Unable To Find Bluetooth Devices In Control Panel Windows 7
    No Se Pueden Encontrar Dispositivos Bluetooth En El Panel De Control De Windows 7
    Kan Inte Hitta Bluetooth Enheter I Kontrollpanelen Windows 7
    Incapaz De Encontrar Dispositivos Bluetooth No Painel De Controle Windows 7
    Impossible De Trouver Des Peripheriques Bluetooth Dans Le Panneau De Configuration Windows 7
    Nie Mozna Znalezc Urzadzen Bluetooth W Oknach Panelu Sterowania 7
    제어판 창 7에서 블루투스 장치를 찾을 수 없습니다
    Ne Mogu Najti Blyutuz Ustrojstva V Paneli Upravleniya Vindovs 7
    Impossibile Trovare Dispositivi Bluetooth Nel Pannello Di Controllo Di Windows 7
    Bluetooth Gerate In Der Systemsteuerung Von Windows 7 Nicht Gefunden