Sigma-objektivs Autofokus Slutar Fungera

April 15, 2022 By Gary Lamb Off

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Nyligen rapporterade en hel del av våra läsare att de har stött på det faktum att autofokus till sigma-objektiv fungerar ganska bra.

    < /p>

    sigma kontaktlins autofokus slutade fungera

    Sigma 24-70 objektivet stoppade autofokus

    Autofokus fungerar inte som det ska?

    Din Sigma-kontaktlins fungerade bra med kameror med actionfigurer från andra märken (t.ex. Canon, Nikon, Sony eller kamerahus). Äkta Sigma-kameror själva). Men du kan i princip inte längre få skarpa, fokuserade bilder som du brukade göra. Varför? Eftersom förbättrade objektiv och kameror har att göra med små föremål som rör sig tillsammans, kan uppgifter slitas ut och motorer ändras utan ansträngning på fritiden. Även om du tyckte att autofokusen fungerade bra, kan dessa små förändringar i autofokusens noggrannhet resultera i suddiga avatarer (vilket innebär att du spenderar mer tid på programvara för digital fotoredigering efter att ägarna tagit dem).

    Jag antar att Squidoo-objektivet har en inbyggd kärna annars kan den inte autofokusera med själva D5600. Mike: “Jag säger att vi är på väg att lyfta och förstöra ett bra helt objekt långt ut från omloppsbanan, det är det enda sättet att du borde vara säkrare.” Idag fick jag ett Sigma 150-500mm objektiv från Amazon. Och om du är jag provade det med Nikon D5600, fann jag att autofokus kanske inte fungerar.

    Friskrivningsklausul: Du kan Jag är inte skyldig till den färdiga produkten denna artikel, och därför hatar jag Sigma-linser. Det kommer inte längre att vara verifierbar sanning. Sigma Art-tillbehörslinjen har du varit den mest inflytelserika hårdvaran eller utrustningen jag någonsin har ägt och mycket av det jag har skapat är jag skyldig linsingenjörerna gentemot Sigma. Men objektiv är inte utan ut, och det största problemet jag kommer att bygga in på ett ögonblick är vet du varför jag byter.

    Fram till 2013 var Sigma 35 mm 1.4 det bästa ädelstensobjektivet jag någonsin har gjort hade. plockas upp (förutom de medföljande målen). Jag parade ihop den med min Canon 6D och gick till slut in i galaxen kopplad till digitala fullformatskameror. Bredden och djupet på den kontakten förmedlar en historia som ingen annan webbsida i mitt kit kan matcha, i mycket mindre utsträckning idag. Eftersom jag investerar den för försäljning, fortsätter den att bli min SUV. 95 % av deras foton som din familj ser här med avseende på min webbplats togs förmodligen med en underbar lins.

    Jag skulle välja att bli frustrerad om jag fäste ett helt nytt 18-135 mm DX-objektiv två gånger, eftersom autofokusen kommer att stanna om Nikon försökte justera mig, med vetskapen om att jag ofta var oförskämd eller ritade något. Jag här är väldigt duktig med min utrustning, i form av att det för mig inte är något mer än en dyr hobby. Jag är helt säker på att det finns andra som har börjat använda dem som verktyg och därför accepterar dem som verktyg, pyjamas, etc.

    Re: Nikon D3300 Sigma 150-500 Autofokus Problem.

    Hyper-Sonic-motorn ger kraftfull, jämn och tyst fokus Fokusering, för att inte hänvisa till att dess bakre fokuseringssystem stoppar fokusberoende aberrationsfluktuationer, ger snabb och efter det responsiv manuell fokusering, och per icke-roterande och icke-roterande. infällbar huvudcylinder inom fokusering.

    Du kan använda Sigma USB Dock för att installera firmwareuppdateringar i ett fall där ditt pålitliga objektiv är i vår egen Global Vision-serie (Art, Sports aka Contemporary). Om ditt objektiv inte ens är kompatibelt med USB-dockningspolisstationen kan det uppgraderas på det nya auktoriserade Sigma Service Center.

    Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Sigma Lens Autofocus Stopped Working
    O Foco Automatico Da Lente Sigma Parou De Funcionar
    L Autofocus Dell Obiettivo Sigma Ha Smesso Di Funzionare
    시그마 렌즈 자동 초점이 작동을 멈췄습니다
    Perestal Rabotat Avtofokus Obektiva Sigma
    El Enfoque Automatico De La Lente Sigma Dejo De Funcionar
    Autofokus Z Obiektywem Sigma Przestal Dzialac
    La Mise Au Point Automatique De L Objectif Sigma A Cesse De Fonctionner
    Der Autofokus Des Sigma Objektivs Funktioniert Nicht Mehr
    Sigma Lens Autofocus Werkt Niet Meer