Det Smidigaste Sättet Att åtgärda Problem Med Microsoft Windows Update

April 24, 2022 By Mohammed Butcher Off

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Om du tittar på microsoft Windows-uppdateringsfelsökaren hjälper den här guiden dig.

    Felsök Windows Update

    Bestämma sedan för nya uppdateringar. Välj > Kom igång från Inställningar > Windows Update > Sök efter uppdateringar och välj sedan tillgängliga uppdateringar. Om inte alla tecken och symtom är lösta, vänligen kör om varje relaterade till våra felsökare för att kontrollera om det finns många andra olägenheter, eller se Felsök Windows Update och följ felsökningsstegen. Läs mer om Windows Update…

    Rekommenderas: Fortect

    Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen

  • Hur man ändrar Windows Update med hjälp av felsökaren

    Windows 10 levereras med den faktiska inbyggda- i felsökaren för att hjälpa dig åtgärda problemet med Windows Update och kan återaktivera processen. För att åtgärda problem som innehåller Windows Update med hjälp av felsökaren, implementera dessa steg:

    Använd inbyggda korrigeringar

    Felsökare som åtgärdar problem är byggt i hela Windows och fixa några problem som Men inte alla. Öppna kontrollområdet (det kommer att vara på startmenyn) och klicka (om du inte upplever det, byt till analys av små ikoner för att åtgärda problemet).

    felsöka Microsoft Windows-uppdateringar

    Hur får jag Windows Update Error 0x80070422?

    Detta är ett av de vanligaste uppdateringsproblemen och du kan eventuellt få Windows 10 uppdateringshantering 0x80070422 när som helst. Tyvärr, av denna vägledningsskäl, har detta fel citerats i andra versioner också.

    Testa Windows Update-felsökaren

    Om 10 glasfönster uppdateras inte varefter de två föregående stegen, jag rekommenderar individer att köra felsökaren för att uppdatera. För att göra detta, gå till “Inställningar”, följt av klicka på “Uppdatera plus säkerhet” men sedan “Felsökning”. Detta kan ta för dig till felsökningsskärmen. Chansen är stor att du ofta kommer att lista ut några underhållsåtgärder som listas på den här TV-skärmen. Om inte, klicka på länken “Fler korrigeringar”. Klicka sedan helt enkelt på en persons Windows Update-felsökare (se stjärnan nedan) och klicka sedan på knappen Kör en ny felsökare.

    Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.