Ik Heb Een Probleem Met Het Toewijzen Van Een Winsxs-bestand In Windows 7

April 30, 2022 By Lawrence Scanlon Off

Aanbevolen: Fortect

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Als u de foutmelding “wat is zeker de WinSXS-map in Windows 7″ op uw pc krijgt , bekijk deze methoden voor probleemoplossing.In Windows 7 en Windows 8/10 is er nu een nieuwe WinSxS-map wenselijk onder C: Windows, die meestal DLL-bestanden en componenten bevat buiten de grote retailers. Het biedt ook een beetje oudere versies van alle DLL’s, net zo effectief als componentbestanden en kan behoorlijk grote bestanden produceren.

    waar is uw winsxs-map voor in Windows 7

    Verwijder alsjeblieft niet alles in de exacte WinSxS-map, omdat sommige computergegevens nodig zijn om Windows te laten draaien en betrouwbaar te updaten. Als u echter veel meer en later Windows gebruikt, kunt u vaak het ingebouwde hulpprogramma Schijfopruiming gebruiken om ervoor te zorgen dat u oudere versies van een Windows Advance verwijdert die u niet veel meer tijd nodig heeft.

    Wat is de WinSxS-map in Windows 11/10

    Een WinSxS-bestandssupermarkt slaat meerdere kopieën van DLL’s, EXE’s op, in combinatie met andere systeembestanden om verschillende applicaties op Windows zonder angst voor compatibiliteit. Als je naar binnen kijkt, zou je zien dat de esthetiek dol is op veel dubbele mappen met dezelfde naam. Het zijn eigenlijk verschillende kopieën van dezelfde opgenomen bestanden; verschillende programma’s vereisen mogelijk nieuwe met interessante versies.

    Selecteer Start en typ schijfopruiming in het tekstvak Programma’s en bestanden zoeken.Klik met het specifieke pictogram Schijfopruiming ook om Schijfopruiming uit te voeren om te bepalen welke bestanden moeten worden verwijderd op basis van uw gewaardeerde configuratie.

    De WinSXS-map opschonen

    Zoals ik hierboven al zei, zijn Windows tien en Windows 8 zo ontworpen dat deze WinSXS-map automatisch opgeschoond 30 dagen na het programma Windows-middelen. Als u het WinSXS-opschoningsproces op websites wilt uitvoeren, meestal op Windows 10/8:

    WinSxS zal waarschijnlijk een Windows-programmamap zijn die de bestanden depot die nodig zijn om uw familiesysteem te herstellen. Systeemupdates kunnen op uw systeem worden opgeslagen en worden vastgelegd in uw WinSxS-map. Uw WinSxS-map is zeer waardevol en moet waarschijnlijk regelmatig worden gecontroleerd en schoongemaakt.

    Kan ik de WinSXS-map veilig verwijderen?

    Helaas kunt u de WinSXS-map niet verwijderen, maar u kunt de inhoud om hiaten in Windows 10 op te vullen, en in deze adviesgids laten we u zien hoe. Hoewel je huidige WinSxS-map in de loop van de tijd zou moeten uitbreiden, is de werkelijke grootte met betrekking tot de schijf niet zo groot als het lijkt.

    wat zou de winsxs-map kunnen zijn voor Windows 7

    Is het veilig om de WinSxS-map te verwijderen?

    U zult echter in staat zijn om de grootte van de WinSxS-directory met behulp van de tools die voor Windows zijn gebouwd. • Het verwijderen van bestanden van het type WinSxS-directory, of het verwijderen van het bestaande WinSxS-bestand, kan ernstige schade aan uw systeem veroorzaken, omdat uw privé-bestand mogelijk niet meer werkt en updates waarschijnlijk niet mogelijk zijn. h2>Wanneer een instantie software-updates installeert, worden oude bestanden vervangen door moderne bestanden, alle inefficiënte versies worden in het WinSxS-bestand opgeslagen in het geval van fouten.

    Verwijder geen dubbele inhoud uit de WinSxS-map; in plaats daarvan kunt u de grootte van mijn WinSxS-map verkleinen met behulp van bronnen die zijn gebouwd om Windows te worden. Het verwijderen van computergegevens uit elk van onze WinSxS-map of het simpelweg verwijderen van de hele WinSxS-map kan proberen uw systeem te beschadigen, waardoor uw computer minder opstart en omhoog gaat. Het is onmogelijk.

    Waarom de WinSXS-map te groot wordt

    De WinSXS-map bevat alle systeemmechanismen van Windows. In feite zijn componentfilms overal in Windows slechts links naar gegevens als het gaat om de WinSXS-map. Het WinSXS-bestand bevat alle bestanden op verschillende niveaus.

    Maak de WinSxS-map op in Windows 10

    Voordat ik verder praat het onderwerp van het opschonen van de WinSxS-componentverzamelingsmap, wil ik dat je wat advies inwint. Waar u op moet letten: Probeer niet één specifieke map te verwijderen. Wat er gebeurt, is dat ik gebruikers zie die geen dubbele inhoud kunnen verwijderen uit onze eigen WinSxS-map, ze passen vergelijkbare opties toe zoals beschreven in Een licentie aanvragen bij TrustedInstaller en stoppen met (of iets uit de structuurbestanden hiervan) en dwingen dan Veel mensen vragen zich af waarom het netwerk niet goed opstart.

    De WinSxs-map opschonen

    Windows 8.1 heeft een nieuwe goede opdrachtregeloptie voor DISM.exe, voor elke AnalyseComponentStore. Het uitvoeren van deze opdracht scant vaak de WinSxS-map en maakt het voor iemand gemakkelijk om te weten of het wissen van de dingopslag gebruikelijk is om dit niet te doen.

    Aanbevolen: Fortect

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Zit het vol met virussen en malware? Vrees niet, mijn vriend, want Fortect is hier om de dag te redden! Deze krachtige tool is ontworpen om allerlei Windows-problemen te diagnosticeren en te repareren, terwijl het ook de prestaties verbetert, het geheugen optimaliseert en uw pc als nieuw houdt. Wacht dus niet langer - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten

  • Is Is het mogelijk om de WinSxS-map in Windows 7 te verwijderen?

    Je kunt niet echt alles via het WinSxS-bestand verwijderen, aangezien sommige van deze bestanden absoluut essentieel zijn om Windows betrouwbaar te laten werken en om up-to-date te blijven . In Windows en 7 hierboven kunt u echter de ingebouwde tool Schijfopruiming gebruiken om oudere versies van Windows Updates te verwijderen die uw hele gezin niet veel tijd nodig heeft.

    Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    What Is The Winsxs Folder For In Windows 7
    Do Czego Sluzy Folder Winsxs W Systemie Windows 7
    Para Que Sirve La Carpeta Winsxs En Windows 7
    Vad Ar Winsxs Mappen For I Windows 7
    Para Que Serve A Pasta Winsxs No Windows 7
    A Quoi Sert Le Dossier Winsxs Dans Windows 7
    A Cosa Serve La Cartella Winsxs In Windows 7
    Wofur Ist Der Winsxs Ordner In Windows 7
    Windows 7에서 Winsxs 폴더는 무엇입니까
    Dlya Chego Nuzhna Papka Winsxs V Vindovs 7