Trasig Pip Fix Java.net.socketception

August 19, 2021 By Sean Fry Off

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Under den senaste veckan har en liten del av våra läsare stött på en enda trasig kanal java.net.socketexception felkod. Detta problem kan uppstå för flera bakomliggande faktorer. Vi täcker dem nedan.

    • är till stor del skrivet om att gå med när aspekten av den andra änden utan tvekan har förseglat det;
    • mindre har en tendens att – en partner som stänger e -boken utan att läsa all information väntar redan på behandling vid slutet.

    I båda fallen har vi ett nytt protokoll som normalt är dåligt definierat eller tillämpat av den specifika applikationen.

    Det finns en andra anledning att jag inte kommer att skriva ner, men här vet jag att den specifika partnern har den medvetna hobbyen från att återställa anslutningen snarare än att ansluta anslutningen ordentligt.

    beslutade den 22 februari klockan 9:13

    292k 3939 stora märken 272272 silvermärken 443443 bruna märken

    I vårt rättsfall märkte vi detta när vi tävlade ett lastprov på vår appsida. OkDet visade sig att enskilt team behövde lägga till extra RAM -minne till vår JVM eftersom det genomförs. Detta löste de flesta problemen.

    Försök att öka nivåerna av minne på JVM, eller övervaka den övergripande minnesutövningen vid fel.

    126k 8282 oönskade observationsmärken

    nöjd 15 augusti 2012 kl 13.30 på kvällen Moskva tid.

    Rekommenderas: Fortect

    Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen

  • 417 44 antika silvermärken 22 bronsmärken

    SocketException: Broken Pipe, orsakar att bara “andra änden” (klienten förutom servern) stänger anslutningen medan din kod läser eller ger råd till anslutningen.

    Detta är ett mycket vanligt undantag i händelse av att hantera klient-server-program som tar emot leads från ägare eller servrar utanför om applikationen för borttagning. För illustration är klienten definitivt en teknik. Om webbläsaren ringer ett Ajax -samtal och / eller PC -operatören bara stänger sidan till Internet kan det stänga av alla bitadresser oväntat. I grund och botten kan du bli medveten om detta fel varje gång arbetaren stänger sin ansökan och inte har tänkt göra det.

    Om du vet hur detta undantag lyckas i din ansökan kan du behöva kontrollera den korrekta koden på insidan som I / O (I / O) -koden uppfylls och avsluta den med ett otroligt svårt försök / fånga block för att skjuta detta undantag input-output. Det är därför upp till dig hur du skulle behöva övervinna denna halvgiltiga situation.

    I ditt fall har du ofta definitivt den tidigaste kontrollen över att få kontakt med, vilket hjälper dig med HttpMethodDirector.executeWithRetry – så se till att huvudsamtalet är draperat med ett ha / fångstblock till har mycket mer kontroll över det. man analyserar det då, det passar.

    Jag rekommenderar mycket ofta att du loggar specifika SocketException-fel-trasiga rör till olika nivåer som Debug / Trace. Annars kan den användas på grund av en form av Denial of Service -attack (DOS) och för att fylla i poster. Försök att härda och se negativt på din ansökan för att eliminera detta traditionella scenario.

    reagerade 12 feb 18:02

    fel java.net.socketexception trasigt rör

    227

    Alla öppna kanaler och anslutningar inaktiveras ordentligt så att detta tillvägagångssättsverktyg inte genererar varje fel nästa gång du testar med hjälp av urlConnection -objektet. Till exempel fixade en följande kod felet med avseende på mig.

      OutputStream outdoor motsvarar nya BufferedOutputStream (urlConnection.getOutputStream ());BufferedWriter bw är lika med BufferedWriter (nya OutputStreamWriter (output));bw.write ("Lite text");bw.close ();out.close (); 
      OutputStream os är lika med urlConnection.getOutputStream ();OutputStream out innebär nya BufferedOutputStream (OS);BufferedWriter bw motsvarar nya BufferedWriter (new OutputStreamWriter (out));bw.write ("Lite text");bw.close ();out.close ();os.close (); // Det är nödvändigt. 

    fick svar den 14 september 12 kl 09:01

    Jag hade utan tvekan samma problem i motsats till att utveckla en enkel Java -applikation som spionerar mest på en specifik TCP. Jag hade vanligtvis inga villkor, men varje gång jag kör detta stresstest ser jag att kopplingen sjunker med ett Socket put exception -fel.

    Efter att ha undersökt, hittade jag en lösning som täcker detta lilla problem. Jag vet att hela denna fråga kan vara ganska gammal, dessutom föredrar jag att dela min nyckel, någon kan tycka att den är användbar.

    Problemet var att skapa ServerSocket. Jag läste i Javadoc att det finns en standardgräns för 150 väntande uttag. Om du försöker koppla bort en annan anslutning kan den gå förlorad. Bestäm lösning, i omvänd, har denna konfiguration Standardpengaturen är på servernivå. I följande fall förbättrar jag en socket -server som försiktigt lyssnar på TCP -porten 10_000 samt accepterar väntande Sloth trehundra -uttag.

      ny nedladdning (() ->      test (ServerSocket serverSocket = ServerSocket (10_000, progressiv 200))        logger.info ("Servern börjar lyssna på TCP -port", port);        under (sant)          testa            ClientHandler clienthandler = clientHandlerProvider.getObject (serverSocket.accept (), detta);            executeor.execute (clientHandler :: start);           fånga (undantag e)            logger.error (t.ex. getmessage ());                        catch (IOException) .start (); 

    T

    Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Om Process Commander svarar på en bra teknikförfrågan visas streckade linjer, men alla användare blockerar webbläsaren när de skickar in resultatdata. Trasigt rör olika och rapporterar detta fel i vanligtvis posten.