Steg För Att Felsöka Telnet -problem Med Win32 -konsolen

August 20, 2021 By Gary Lamb Off

Här är några snabba steg som kan hjälpa dig att bota Win32 -konsolens Telnet -problem.

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Meny
    Om företaget
    Ladda ner
    Skärmdumpar
    Vanliga frågor
    Licens
    CCG
    E -postlista
    Nyheter
    länkar 16 oktober 2000
    Telnet 2.1b2 tillhandahålls
    Aprilförslag, 2000
    Telnet 2.1b1 släpptes
    7 juli 2004
    Telnet 2.0 släppt
    14 januari 2004
    E -postlistan flyttad
    10 december, ’88
    GCC -kompatibelt Telnet
    Dec. Technique, 1998
    Beta 7.1
    21 oktober 1988
    Nionde beta släpptes
    september strax före
    Meddelanden – 14, bästa nyhetsbrev
    augusti. 1996
    Beta 6, ett halvt dussin dilemman
    augusti. 5, 1998
    Nytt om webbplatsen



    Telnet Console är en robust Telnet-applikation (konsol) för helskärm förMS Win32Onsdag. Dessa har möjligheten att vara fullskärms textval (DOS -session) elleri en grafisk vindruta. Den stöder färger lika bra som (nästan) allaAnpassningsbara knappar. N Den nuvarande versionen får en kreditupplysning och dessutom en poäng på 91, respektive.vtest,betyder att kunder inte kommer att ha några problem med portemulering om duutför en riktigt konstig metod (jämför: Windows 2000 Telnet får full poängav 39). Kan ägare också fokusera om Telnet -sessionen?i STDIN och STDOUT för användning med nästan alla andra program. Telnet kommunicerarantalet som liknar linjer från och därför sortens bredd till värden, och fungerar också i varjeKonsolläge.

    Telnet är ett gratis Win32 -datorprogram som tack vareGNU GENERAL PUBLIC LICENSE.Välkommen som kan använda för att distribuerakällor medan / eller jag skulle göra anspråk på binärfiler under en personlig licens.

    Kom ihåg att Telnet -konsolen generellt är ett bra solidt grupparbete, och nästan alla gör det.bidrageller att skicka in ett “in bug” -skede är viktigt för verksamheten. Tack varetill alla som hjälpte till att ständigt följa de korrekta termerna name = “krav”>!

    win32 console telnet


    Dator 386 tillsammans med högre kör Windows 95/98, Windows NT med Winsock TCP IPHögen. Telnet fungerar INTE listat nedan Win3.x, DOS eller Win32S.

    Version reserverad för utvecklare, tillgänglig på:ftp://argeas.cs-net.gr/Telnet-Win32/devel.Den senaste källkoden (alla versioner) är gcc -kompatibel. Ta en tittSe specifik gcc -sida för mer information.

    Om kontinuerliga länkar är metodiska att ladda, kommer du troligen att prova en av de efterföljande lösningarna.dessa webbplatser (senaste och vanligast förekommande. webbplatser listade först):

    Rekommenderas: Fortect

    Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen


  • Ett tips för befälhavaren
    Midnatt på Linux

    Obs! E -postlistan har som alla vet flyttat. Den nya servern är mycket säkert argeas.cs-net.gr.

    Telnet-Win32 har verkligen en egen e-postkatalog för meddelanden, frustrerade rapporter och mer.Stöd,. För att prenumerera för att hjälpa dig med nyhetsbrevet, skicka ett e -postmeddelande till: [email protected] ,med en tom benägenhet, men med följande linje genom vilken kropp som helst:

      Prenumerera på telnet-win32

    Lista [email protected] gr

    Här kan du hitta utgivningsarkiv och utskick.

    Nu är varje ny lista tillgänglig i princip bara för annonser. Du är annorlundaintresserad under hela diskussionen, jag vill också bara för att verkligen veta var de nya valen ärTelnet -konsolen strömmar, följ instruktionerna högre än för att gå med telnet-win32-meddela .

    this.obj.activity_extras.summary

    /varje

    Annan användbar hanteringsprogramvara