Eenvoudige Procedure Om K Lite Multimediacodec Te Downloaden

September 19, 2021 By Brock Radcliffe-Brown Off

 

Aanbevolen: Fortect

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Deze blogpost is bedoeld om je te helpen met de download-Klite-Media-Codec-fout.Het K-Lite Codec Pack kan een verzameling DirectShow-filters, VFW/ACM-codecs en tools zijn. DirectShow-codecs en filters zijn vereist voor codering bij het decoderen van audio en op het net. Het K-Lite Codec Pack dat is ontworpen met een handige selectie voor het afspelen van een groot aantal met uw audio- en videobestanden.

     

     

    De Mega Variant is de premier van de vier single-person codec wrap-varianten. Het heeft alles wat je wilt om al je audio af te spelen bovenop die videobestanden. Daarnaast bevat het ook ACM / VFW-codecs, die kunnen worden gebruikt door toepassingen voor het coderen / bewerken van stijlen.

    Voor meer informatie over dit plan van de meeste codec-pakketten, zie doorgaans de pagina’s Inhoud en Changelog.

    Gedetailleerde verschillen tussen de vier stijlen, inclusief het codec-pakket, kunnen zichtbaar worden in de vergelijkingsopties terug bij het vergelijken van pagina’s met inhoud. Andere lagere opties: Basis en Normaal, Volledig.

    Versie 16.4.6 Mega ! 58,8 MB ~ 17 september 2021

    Changelog: MPC-HC

    • bijgewerkt om u te helpen versie 1.9.15.79
    • < li> Bijgewerkte LAV voor filtering versie 0.75.1-4-gfaff6 < /li>

    • Bijgewerkte MPC-video-renderertijd voor versie 0.5.5.1761
    • Lite-verbetering mediainfo naar versie 21.09

    download ken aning media codec

    Download:

    Bestandsnaam: K-Lite_Codec_Pack_1646_Mega.exe
    Grootte: 60219 KB MD5: 519eb9476277a65bbc721ae1f6581f16aaaaaaaaaa6 exacte bestandsnamen, dezelfde afmetingen en / of hashes als over. Zorg ervoor dat de meeste geüploade bestanden meerdere waardetypen en ontwerpen hebben.

    De nieuwste versie van Windows, zoals XP SP3, lijkt op pakket 13.8.5 dat HIER kan worden opgeslagen.

    U kunt HIER cursussen downloaden en installeren voor oudere versies van het type K-Lite Codec Pack.

    HDR-weergave

    Om deze video’s uit te voeren, hebt u de meegeleverde MPC-HC Player nodig en selecteert u MPC Video Renderer of Madvr als uw samengestelde renderer. Deze video-renderers brengen automatisch HDR-metadata naar je tv, hoewel het HDR-compatibel is. Anders maken ze de videokleuren naar SDR gewoon kun je de game voor een gewone monitor/tv kijken.

    Opmerking. Gewoonlijk wordt alleen HDR10-vorm ondersteund. Geen Dolby Vision.

    3D-video

    Codec bevat een plug-in voor het decoderen van H.264 MVC-video. Om goed te ontspannen en de video van het formulier te bekijken, moet je over de kit nadenken. MPC-HC-speler (64-bit) en de geselecteerde Madvr als renderer voor videoclips. Windows 8.x/10 (of Windows – en modern) wordt gebruikt om 3D-videomodellen naar een eigen monitor / tv te sturen. de GPU) nvidia.

    Opmerking. Voor afspelen op SBS (Side by Side) en Top and Bottom 3D zijn niet alle bovenstaande vereisten vereist. Deze video’s zijn zelfs gecodeerd als 2D-video’s. Je tv zou een zeer goede vaardigheid moeten hebben om dit rond 3D te draaien.

    Voor NVIDIA heeft u taxichauffeur versie 418.xx of eerder nodig. 3D-hulpmiddel is verwijderd in latere replica’s.

    Blu-ray

    MPC-HC kan Blu-ray-schijven afspelen. Er zijn slechts meer dan twee beperkingen:
    1) Het ondersteunt geen Blu-ray-alternatieven. Het speelt automatisch de tien langste stappen op de schijf af. De rest van de titels moet toegankelijker zijn via spelernavigatie.
    2) Het spel moet worden ontcijferd uitgerust met een zichtbaar hulpmiddel. AnyDVD HD is bijvoorbeeld ook Lite Passkey.

    Vind je onze methode leuk en wil je doneren? Bezoek onze donatiepagina. Bedankt ! ? !



    Het K-Lite Codec Pack is een vrije bepaling van componenten die nodig zijn om geluidservaring en video af te spelen in DirectShow-spelers, zoals Windows Media Player, Media Center en Media Player Classic. Basic, Standard, Full, Mega en Modern update.

    Het K-Lite Mega Codec Pack is vaak ontworpen als een gebruiksvriendelijke optie voor al uw videobestanden. Bevat

    Aanbevolen: Fortect

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Zit het vol met virussen en malware? Vrees niet, mijn vriend, want Fortect is hier om de dag te redden! Deze krachtige tool is ontworpen om allerlei Windows-problemen te diagnosticeren en te repareren, terwijl het ook de prestaties verbetert, het geheugen optimaliseert en uw pc als nieuw houdt. Wacht dus niet langer - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten

  • Dit is vrijwel alles wat je nodig hebt om bijna alle gangbare audio- en videobestanden af ​​te spelen. Het biedt ook extra functies, zoals het maken van complete schetsen in bijv.

    K-Lite Codec Pack Basic heeft alles wat je nodig hebt om alle populaire bestandsindelingen voor ontvangst te spelen. Zoals AVI, MKV, OGM, mp4 en FLV. Dit pakket is een must voor wie houdt van een compactere en ook handigere verpakking. Het is nog steeds klein maar krachtig.
    K-Lite Codec Pack Standard bevat zeer weinig extra functies in tegenstelling tot de Basic-versie. Het gaat ook om Media Player Classic, een uitstekende dvd-speler voor videobestanden. Deze optie wordt aanbevolen voor de gemiddelde websurfer.
    K-Lite Codec Pack Full bevat wat extra’s vergeleken met de populaire versie. Het bevat GraphStudioNext, één en daarnaast meerdere extra DirectShow-filters op hetzelfde moment, aangezien je je kunt voorstellen dat het K-Lite Codec Pack Mega gewoon een compleet pakket is. Het beschikt ook over VFW / ACM-codecs voor het coderen / bewerken van films.


    download f lite media codec

    Voor gedetailleerde diagrammen die de belangrijkste functies en website-inhoud van enkele van de tweede codec pack-opties vergelijken, zie de vergelijking met betrekking tot vergelijkingsfuncties en pagina-inhoud.

    Regels en etiquette voor opmerkingen We accepteren alle opmerkingen van onze klanten, maar elke sectie met opmerkingen vereist exacte regels. Sommige berichten worden onmiddellijk gemodereerd als spam, onderstaande links worden gevouwen en er worden modewoorden gebruikt. Ook in het geval dat u een bericht plaatst en het niet verschijnt, wordt het woede van elke koper. We zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld zodra berichten zijn gemarkeerd als en een winkelmandje zal zeker zo snel mogelijk reageren. Sommige berichten kunnen worden onderdrukt om rommel te verminderen. Voorbeelden zijn een korte recensie en over religie, politiek en checklists van fouten (nadat je dat probleem hebt opgelost en je korte recensie positief beoordeelt). Wees tenslotte heel aardig. Bedankt voor het kiezen van MajorGeeks.


     

     

    Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Klik op een van de volgende links om ongetwijfeld het K-Lite Codec Pack te downloaden.Voer het gedownloade bestand uit om de installatie te starten.Laat alle achterstallige opties staan ​​en klik op Volgende.Wanneer u de onderkant van de pagina’s bereikt, zorg er dan voor dat bijna alle entertainmentspelers zijn aangevinkt en klik op Volgende.

    Het K-Lite Mega Codec Pack is een gratis verzameling gekoppelde codecs die u kunt gebruiken om al uw videobestanden en zelfs multimedia-inhoud af te spelen. Naast dit type codecs bevat het pakket ook Media Player Classic – Home Cinema (MPC – HC).

    < p id="3">Codecs kunnen idealiter worden gebruikt voor het coderen en begrijpen (afspelen) van audio en video. Het K-Lite Codec Pack is een handige, gebruiksvriendelijke oplossing voor het afspelen van al uw productiebestanden. Met het K-Lite codec-pakket kun je 99% van alle films op elke computer afspelen.

     

     

     

    Download K Lite Media Codec
    K Lite 미디어 코덱 다운로드
    K Lite Media Codec Herunterladen
    Scarica Il Codec Multimediale K Lite
    Baixar Codec De Midia K Lite
    Skachat Mediakodek K Lite
    Telecharger Le Codec Multimedia K Lite
    Descargar Codec Multimedia K Lite
    Ladda Ner K Lite Media Codec
    Pobierz Kodek Multimedialny K Lite