OPGELOST: Probleemoplossing Goede Tips Kunnen Drive D En Pomp E Niet Zien In Het Bedieningspaneel

December 30, 2021 By Lucas Nibbi Off

Als het publiek de schijven d en e niet ziet verschijnen in de foutcode van het Configuratiescherm op uw computer, bekijk dan deze voorgestelde oplossingen.

Aanbevolen: Fortect

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Schijf D ontbreekt in Windows 10

    kan schijf d en een nauwelijks zien in het configuratiescherm

    “Ik heb een paar weken of 3 weken geleden Windows 10 op mijn Alienware ingesteld en nu kan ik de D-schijf niet meer zien. Het ziet er goed uit. Het ontbreekt volledig op de kleine computer. Erger nog, ik heb bijna allemaal een back-up gemaakt. gegevens op schijf. Weet iemand wat er mis kan zijn met de computer van een organisatie? Ik zou alle gegevens tegelijkertijd in de grotere rug moeten hebben. Iedereen zou waarschijnlijk wat advies op prijs stellen. “

    Dit is een essentiële post vanwege het feit dat de primaire D-schijf vaarwel werd gezegd in Windows 10 na het installeren van de game. In feite vinden mensen dat bepaalde lokale harde schijf D in de ontbrekende vensters ook anders is, woon-werkverkeer E ontbreekt op het werk. Meestal installeren we besturingssysteem C vooraf en installeren vervolgens enkele programma’s van derden en onze persoonlijke belangrijke verbruiksgegevens op de D- of E-schijf. Het is erg onhandig als we bestanden kwijtraken. Wanneer en waarom zou deze methode moeten gebeuren? Hoe kun je precies een ontbrekende partitie nieuw leven inblazen? Laten we lezen op a.

    Waarom zien we D Drive Windows niet in 10/11?

    Drive D is per ongeluk geformatteerd maar toch verwijderd. Als we een aantal operaties uitvoeren op harde partities of assemblages, sorteren als het formaat van een partitie tegelijk met het opnieuw formatteren van de belastende schijf, bestaat het risico dat de geassocieerde Drs zullen verdwijnen als gevolg van slecht herkende operaties.

    Aandrijving D wordt niet weergegeven.Het is niet de bedoeling om een ​​D te kopen.Oplossing 1: Herstel verloren gegevens van Drive D.Fix n: wijs een stationsletter D toe die terugkeert naar het oorspronkelijke station D.Fix 3: Blader door uw D-schijf met behulp van de Editor voor lokaal groepsbeleid.Fix 4: update een individuele spelerdriver.ik wil je stemVeelgestelde vragen voor station D worden niet weergegeven.

    Er zijn drie mogelijke redenen waarom een ​​probleem met een zonder twijfel ontbrekende D-schijf meestal wordt gekarakteriseerd. Ze komen met een product, dus een geneesmiddel kan je meestal wel vinden.

    • Het cd- of dvd-station accepteert een stationsletter. Soms verliezen De dvd-maker neemt het beheer over na een herstart of reset. Het probleem zorgt ook voor een last: ik kan de stationsletter echt niet wijzigen met behulp van de D-schijf. Kunnen we naar alles gaan in Windows Schijfbeheer? Als u het zeker weet, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Stationsletter en paden wijzigen om een ​​andere stationsnotitie door te geven.

    • Switch D na de update van de keuken van Windows 10 ontbreekt. We hebben mogelijk een substantieel probleem na het installeren van een update of zelfs vergelijkbare bestanden die niet vaak bekend zijn na de Windows 10-update. Sommige oplossingsinstellingen zijn gewijzigd na het opstarten vanwege een storing of een vergelijkbare reden.

    • D is per ongeluk in hoge mate verwerkt of verwijderd. Als we een bepaald aantal bewerkingen uitvoeren op echt complexe partities op schijven, zoals het vergroten of verkleinen van een soort partitie en mogelijk het opnieuw formatteren van de harde schijf, bestaat het risico dat mensenschijven kwijtraken vanwege onjuiste bewerkingen.

    Op de een of andere manier geeft de D-schijf niet voorbij, maar de stationsletter ontbreekt. In een subsectie kunnen we deze sectie een beginletter geven, die eigenlijk is gemarkeerd met een asteriskCoy rond Diskpart of in schijfbeheer. Er kunnen andere mogelijke reacties zijn van de ontbrekende D-schijf die niet wordt vermeld. Dan bieden wij enkele mogelijkheden om dit probleem op te lossen.

    Hoe kan ik eenvoudig lokale schijf D herstellen die wordt weergegeven in Windows 10/11?

    Ten eerste zijn er twee veelgebruikte methoden om de D-schijf te herstellen in Windows 10/11.

    Ga naar Schijfbeheer, klik op Actie in de alexa-tool en selecteer vervolgens Harde schijven opnieuw scannen om het voor het systeem gemakkelijker te maken om specifieke aangesloten extreme schijven opnieuw te identificeren. Kijk of station D zich daarna aandient.

    Als we alle beloningen voor systeemherstel grondig op de computer zouden hebben gecreëerd, zou het voor ons iets gemakkelijker zijn om u te helpen de computer terug te brengen naar het consistente niveau waarop de D direct nog steeds bestaat. Aangezien er echt belangrijke punten van het herstelsysteem zijn:

    1. Type Windows-activeringssysteem voor zoektekstvak 10. Klik op “Maak een definitief nieuw herstelpunt aan” in de lijst met contactpersonen.

    2. Klik in het geopende venster op “Systeemherstel” om te zoeken.

    3. Volg de training in de wizard om het systeempunt meer te corrigeren. Dit duurt 10 op 30 minuten.

    Drive D geeft je systematisch gerepareerd of per ongeluk verwijderd. Als iemand bepaalde bewerkingen uitvoert na partities of persistente schijven, bijvoorbeeld door het formaat van een partitie te wijzigen of de harde schijf opnieuw te formatteren, bestaat het gevaar dat de extra schijven stoppen wanneer ze niet correct werken.

    Tips. Eenmaal gestart, kan Systeemherstel worden onderbroken. De laptop zal later machine maken, dus zorg ervoor dat zowat alle programma’s zijn afgesloten.

    Als in alle gevallen de onvoldoende D-schijf niet kan worden gevonden, moet u wellicht de hersteltool voor voertuigpartities gebruiken om deze te herstellen.

    ✠Herstel verloren sectie in tool

    Er is veel uitvoerende software beschikbaar op de huidige markt die u kan helpen uw volledige verloren bestanden op Windows te herstellen. Voor ons over het algemeen is het belangrijkste voordeel het vinden van een krachtig hulpprogramma dat gemakkelijk te gebruiken is. AOMEI Partition Assistant Professional is een genereus hulpmiddel dat een paar families kan helpen bij het herstellen van verwijderde Windows-partities en ook 11.10.8.7, zolang je de neiging hebt om deze ontbrekende partitie te overschrijven en andere dingen erop te voltooien.

    kan ongetwijfeld drive d zien en in het configuratiescherm

    Het heeft een schone gebruikersinterface. De meeste gebruikers kunnen gemakkelijk leren hoe ze een gemiste partitie kunnen gebruiken in Windows 11, 10, 8 of 8.1, 7, van XP tot Vista. Als u gebruikmaakt van Als u Windows Server ontvangt, kunt u de serverversie van de truckbedcover gebruiken. De stappen zijn heel eenvoudig. Laat ons weten hoe dat werkt.

    U kunt een algemene demo downloaden om het eerst te proberen!

    Drive D is per ongeluk geformatteerd of misschien verwijderd. Dit is de meest voorkomende reden. Vaak, wanneer u probeert om alle partities te vergroten of verkleinen of opnieuw te formatteren, kan iemand per ongeluk een schijf wissen. Daarom verschijnt er een foutmelding waarin staat dat uw auto ontbreekt.

    1. En installeer AOMEI Partition Assistant. In het linkermenu van het hoofddieet van de grafische interface, vind je “Partition Recovery Wizard”.

    2. Selecteer onze eigen harde schijf waarvan u wilt herstellen. Vanaf hier hoeft u alleen maar op de diskettestation te klikken waar D-Attract zich oorspronkelijk bevond.

    Drive D is per ongeluk samen geformatteerd en verwijderd. Dit is vrijwel zeker meestal de meest voorkomende oorzaak. Tijdens het praten, waarbij onderdelen worden vergroot of verkleind of opnieuw geformatteerd, zou u hoogstwaarschijnlijk per ongeluk gegevens van uw extreme schijf wissen. Dit geeft dus aan dat de belangrijkste d-drive verloren gaat in het exacte geval van een fout.

    3. Kies een langzamere zoekopdracht (aanbevolen, tijd). Als de schijf niet wordt gevonden, voert u een volledige zoekopdracht uit.

    4. Selecteer de schijf en klik op “Doorgaan” om het herstel te starten. Wanneer dit is gebeurd, bijt u ongetwijfeld op Done.

    Zorg ervoor dat de exacte D-schijf zich in het verleden van uw hoofd-GUI, Schijfbeheer of Windows Verkenner bevindt.

    Tips:
    Û ° Mogelijk moet u een stationsletter voor de opgehaalde partitie bepalen.
    Û ° Deze methode wordt eigenlijk voornamelijk gebruikt om een ​​genegeerde partitie te herstellen die is verwijderd.

    Ontwikkel een gewoonte

    Gegevensverlies is een veelvoorkomend probleem waar ik in ons dagelijks leven mee te maken heb en dat effectief kan zijn. Er zijn veel mensen mogelijke redenen voor gegevensfrustratie, zoals het falen van de harde schijf, virusinvasie, crash, menselijke rampen, enz. Daarom is het probleem voor ons uiterst belangrijk om de gewoonte te ontwikkelen om kopieën te maken.

    Continu gegevensonderhoud kan de ideale sleutel zijn tot dit nuttige dagelijkse werk. Een van de producten in de familie die het vaakst wordt geassocieerd met het aanbieden van AOMEI Partition Assistant, AOMEI One Backupper biedt ons een gemakkelijke manier om problemen op te lossen. Op korte termijn kunnen we de fysieke schijf, gegevensschijf en extra verschillende bestanden / mappen afzonderlijk of naast elkaar beschermen om er een back-up van te maken. Als een complete ramp daarom vraagt, hoef ik alleen maar de back-upafbeelding te herstellen.

    Verbeterd ontwerp houdt back-ups up-to-date, net zo uitgebreid als een acceptabele ruimte voor opslagapparaten. De Standard Edition is losgemaakt en verdient een aantrekkingskracht van meer dan 20 miljoen nieuwe gebruikers. Schoonmaken, daarna verminderen. Het proberen waard.

    Hervatten

    Drie eenvoudige manieren om actie te ondernemen om het probleem met de ontbrekende D-schijf in Windows 10/11 op te lossen, zijn hierboven volledig beschreven. Kies, afhankelijk van uw individuele ervaring, de meest geschikte voor u. Afgezien van de ontbrekende schijfreparatiefunctie, bevat AOMEI Partition Assistant Professional ook vele andere echt handige functies. Een van de veel voorkomende functies is het besturingssysteem om SSD-migratie te helpen, zoals het overbrengen van het GPT-besturingssysteem van de harde schijf naar SSD zonder opnieuw te installeren. Mensen gebruiken dit om systeemcomputers te upgraden voor tafelspellen of ander entertainment.

    Aanbevolen: Fortect

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Zit het vol met virussen en malware? Vrees niet, mijn vriend, want Fortect is hier om de dag te redden! Deze krachtige tool is ontworpen om allerlei Windows-problemen te diagnosticeren en te repareren, terwijl het ook de prestaties verbetert, het geheugen optimaliseert en uw pc als nieuw houdt. Wacht dus niet langer - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten

  • Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Ga naar Start – Configuratiescherm / Systeembeheer of Computerbeheer / Schijfbeheer en kijk of uw D-schijf over het algemeen correct wordt vermeld. Als dat zo is, beweegt u uw nieuwe muis over de wereldberoemde D-schijf totdat u een specifiek informatiebericht ziet en dupliceert u PRECIES zoveel berichten. aangezien het kan worden uitgecheckt in de getoonde volgorde en vermeld het hier.

    Can Not See Drive D And E In Control Panel
    제어판에서 드라이브 D 및 E를 볼 수 없습니다
    Nie Widac Napedu D I E W Panelu Sterowania
    Non Riesco A Vedere L Unita D Ed E Nel Pannello Di Controllo
    Nao Consigo Ver A Unidade D E E No Painel De Controle
    No Se Puede Ver La Unidad Dye En El Panel De Control
    Ne Peut Pas Voir Les Lecteurs D Et E Dans Le Panneau De Configuration
    Kann Laufwerk D Und E In Der Systemsteuerung Nicht Sehen
    Kan Inte Se Drivenhet D Och E I Kontrollpanelen
    Ne Vidno Diskov D I E Na Paneli Upravleniya