Felsöka Företagspolicyproblem Med Windows -uppdateringar

September 2, 2021 By John Anthony Off

Rekommenderas: Fortect

  • 1. Ladda ner och installera Fortect
  • 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
  • 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen
  • Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

    Under de tidigare dagarna några dagar har några av våra medarbetare rapporterat att de har stött på företagspolicyer angående Windows -uppdateringar.Om du vill ge Microsoft -uppdateringar kan du använda grupprinciphanteringskonsolen, gå till Datorkonfiguration> Administrativa mallar> Windows -komponenter> Windows Update> Konfigurera automatiska uppdateringar och gå till Installera ändringar för andra Microsoft -produkter.

    protokoll

    • läst 14 gånger
    • Windows 10

    Behöver du information om en operatör? Se Windows Update: Vanliga frågor

    .

    WSUS kommer att varaWindows Server, som kan köpas på Windows Server -operativsystem. Den erbjuder en enda, centraliserad Windows -uppdatering i hela din organisation. WSUS kan stärka företag att inte bara skjuta upp samma åtgärder, utan också selektivt godkänna hela gruppen, välja när de levereras, utöver det som enskilda enheter eller grupper av mobiltelefoner de tar emot. WSUS stöder alternativ kontroll över Windows Update som är tillgänglig för företag, men ger inte många specifika schemaläggningsalternativ och arrangemangsflexibilitet som Microsoft Endpoint Manager erbjuder.

    Om du får WSUS på grund av Windows -uppdateringar kan du använda grupprincip med Windows 10 dot -programvaruenheter för att hjälpa skalbar WSUS -server. Härifrån installeras uppdateringar regelbundet på WSUS -servern och kommer säkert att publiceras, godkännas och distribueras genom att använda WSUS -administratörskonsolen eller grupprincipen, vilket gör det lättare att genomföra företagsuppdateringar. Om du otvetydigt använder WSUS när du uppdaterar Windows över din miljö kan du också göra det på Windows 10.

    Krav för att stödja Windows 10 med WSUS

    För att använda Host WSUS – Hantera och använda Windows Feature 10 -uppdateringar måste du ta en duplicerad version av WSUS:

    • WSUS 10.0. (Roll 14393 endast när Windows Server 2016)
    • WSUS 10.0.17763 (roll i Windows Server 2019)
    • WSUS 6.2 och 6.3 (Roll med Server Windows 2012 och Server Windows 2012 R2)
    • KB 3095113 och som ett resultat KB 3159706 (eller motsvarande uppdatering) bör installeras på WSUS 6.2 6.3.

    WSUS -skalbarhet

    För att använda WSUS för att strypa alla Windows -uppdateringar behöver vissa organisationer – få åtkomst till WSUS i ett idealiskt gränsnätverk, eller de kan ha ett mer komplext scenario. Är wsus verkligen skalbar och anpassningsbar för sammansättningar av storlek eller utvecklingsplats. För riktad information om hur man skalar WSUS, inklusive uppströms och nedströms serverstående, filialer, WSUS -balansering, belastning inom andra komplexa scenarier, se Välj riktig WSUS -distributionstyp .

    Konfigurera automatiska förbättringar och uppdatera tjänstens plats

    Om du använder WSUS för att betala för uppdateringar på Windows -klientenheter, konfigurera först inställningsgruppspolicyn. Konfigurera omedelbara uppdateringar och intranätet Microsoft förbättrar serviceplatsen för din miljö. Detta tvingar vanligtvis berörda klienter att komma i kontakt med WSUS -servern så att programmet kan utföra kommandon. Följande tittar på hur du ställer in dessa parametrar och använder dem alla för enheter när det gäller den primära domänen.

    Hur du konfigurerar grupprincipinställningar, konfigurerar automatiska uppdateringar och platsen för ofta uppdateringstjänsten på Microsofts intranät för din nuvarande miljö

    1. Öppna Group Policy Management Console (gpmc.msc).

    2. Forest Domains expand your_domain.

    3. policy för företagsuppdatering för företag

      Högerklicka på “Your_Domain”, klicka sedan på “New”, välj en bra betrodd GPO där dessvärre domänen och länka den här.

      Obs

      corporate windows up grade policy

      I det här exemplet skulle jag säga att Configure Automatic Updates Group Policy-byggnaderna och Microsoft Update-intranätproduktplatsen vanligtvis är domänomfattande. Detta är inte alltid ett krav. Du kommer nästan troligt att ställa in dessa riktningar mot alla stabilitetsgrupper med hjälp av stabilitetsfiltrering. Skillnader för en annan grupp för en komplett specifik enhet.

    4. I den specifika dialogrutan Nytt GPO brukar du namnge den nya WSUS GPO -intranätets automatiska uppdateringar och uppdateringar.

    5. Högerklicka på WSUS Auto-Updates GPO och hela Intranet Update Service Location och klicka sedan på Redigera.

    6. Gå till Computer Configuration Policies Administrative Templates Windows Components Windows Update i Group Policy Editor.

    7. Högerklicka på Konfigurera och ange automatiska uppdateringar och klicka sedan på Ändra.

    8. I dialogrutan Hantering av automatisk uppdatering väljer du Aktivera.

    9. Under Alternativ, i huvudlistan över orsaker till automatisk redigering 3, välj “Ladda ner automatiskt och kommunicera till mig för att installera därefter”, och klicka därefter på OK.

      Viktigt

      Använd Regedit.exe för att komma till rätta med att nästa nyckel inte initieras, eftersom det kan avbryta kommunikationen f via Windows Store: Computer HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Policies Microsoft Windows WindowsUpdate DoNotConnectToWindowsUpdateInternetLocations

      Obs

      Det finns tre ökade alternativ på grund av automatiska nedladdningar av uppdateringar och installation och datum och tid. Detta är utan tvekan bara en variant som skulle användas i detta exempel. För fler och fler exempel på mekaniserad uppdateringskontroll plus andra relaterade policyer, se Konfigurera grupppolicy för att spåra automatiska meddelanden .

    10. Högerklicka på alternativet Specify Intranet Update Service Location alternativ och välj Ändra.

    11. I vilken dialogrutan Ange Microsoft Intranet Update Service Location väljer du Aktivera samling.

    12. På Options -webbplatserna anger du en intranätuppdateringstjänst om du vill upptäcka uppdateringar, samt valda metoder för intranätstatistikserver http: // Your_WSUS_Server_FQDN: PortNumber och klicka sedan på OK.

      Obs

      Rekommenderas: Fortect

      Är du trött på att din dator går långsamt? Är det full av virus och skadlig kod? Var inte rädd, min vän, för Fortect är här för att rädda dagen! Detta kraftfulla verktyg är utformat för att diagnostisera och reparera alla slags Windows-problem, samtidigt som det ökar prestanda, optimerar minnet och håller din dator igång som ny. Så vänta inte längre - ladda ner Fortect idag!

    13. 1. Ladda ner och installera Fortect
    14. 2. Öppna programmet och klicka på "Skanna"
    15. 3. Klicka på "Reparera" för att starta reparationsprocessen

    URL: en http://CONTOSO-WSUS1.contoso.In com: 8530 kommer sannolikt bara att vara ett exempel. I din moderna miljö, se till att använda vår favoritwebb Verifiera namnen och plug-in-numret enligt ditt WSUS-prov.

    Obs

    Standard HTTP -fält för WSUS är helt enkelt 8530, och den exakta standard HTTP över Secure Sockets Layer (HTTPS) -ventilation är 8531. (Många alternativ är 70 och 443; andra portar stöds inte bara.)

    När potentiella Windows -missbrukare uppdaterar sina IT -policyer (standarduppdateringsinställningen för grupprincip verkligen 78 minuter och när lösningen startas om), visas datorer i WSUS. Eftersom klienterna nu kommunicerar med WSUS -redigeringsservern ringer enhetsgrupper som matchar din plats.

    Skapa datorgrupper i WSUS Administration Console

    Du kan prova datorstilar för ett specifikt produktprogram med en specifik toppkvalitet och verktygsuppdateringar. Dessa grupper står för din användning som WSUS -övervakade företag. Du kan fylla i grupper manuellt med WSUS -administratörskonsolen eller omedelbart använda grupprincip. Oavsett vilken persons metod som valts, måste kunder skapa ring först i WSUS Administration Console.

    1. Öppna WSUS Administrative Console.


    2. Navigera till serverlistan Datorer Alla datorer, klicka på Lägg till och sedan på Datorgrupp.

    3. Ange f Ring Pilot -företagsanvändare för objektnamnet och klicka på Lägg till.

    4. Upprepa dessa steg.

      Ladda ner den här programvaran och fixa din dator på några minuter.

      Windows Update för företag uppmuntrar IT -administratörer som ofta skulle uppdatera alla Windows 10 -komponenter i deras organisation med de trendiga säkerhetsåtgärderna och funktionerna efter att personerna i Windows Update -tjänstesystemen nyligen har anslutits direkt.

      < p id = "2">För närvarande, i alla grupprinciphanteringsredigerare, navigerar du till Datorkonfiguration Policier Administrativa mallar Windows -komponenter Windows Update. Högerklicka på alternativet Konfigurera automatiska uppdateringar och välj Ändra. I dialogrutan Small Fortuna Configure Automatic Updates väljer du Aktivera.

      Denna enastående policy köps från datorkonfiguration> administrativa mallar> Windows -komponenter> Windows Update> Windows Update för företag eftersom varje gång den aktiveras möjliggörs tillförlitlighetsåtgärder. Aktivera den här inställningen om du kanske vill att funktionsuppdateringar ska vara tillgängliga på marknaden på enheter utan att behöva för ett säkerhetslås.

      Corporate Windows Update Policy
      Unternehmensrichtlinie Fur Windows Updates
      Politica Di Aggiornamento Delle Finestre Aziendali
      Politique De Mise A Jour Des Fenetres D Entreprise
      기업 윈도우 업데이트 정책
      Windows Updatebeleid Voor Bedrijven
      Politica De Atualizacao Do Windows Corporativo
      Korporativnaya Politika Obnovleniya Windows
      Korporacyjna Polityka Aktualizacji Okien
      Politica De Actualizacion De Windows Corporativa