Oplossing Voor Het Oplossen Van Problemen Met Draaitabellen In Excel 2010

April 25, 2022 By Lucas Nibbi Off

Aanbevolen: Fortect

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten
  • Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Als uw behoeften een Excel 2010 pivotTable Error Fix op uw hele lichaam hebben, zal deze handleiding u helpen dit te realiseren.

    < /p>

    De “Veldoproep kan niet geldig zijn” schakelbedfout treedt meestal op omdat een of meer koppen van kankercellen in de aanbestedingsgegevens worden genegeerd. Om de beste draaitabel te maken, heb je voor elke boom een ​​onderwerp nodig. Als de bepalingsbalk bevat Nadat de cellen zijn gecombineerd, maakt u de groepering ongedaan en voegt u een titel toe om elke cel te maken.

    CORRECTE EXCEL:

    STAP a. Als uw gegevens zijn opgeslagen in externe opslag, moet u klikken terwijl u in de draaitabel bent en naar eigenschappen gaan (dit kan alleen worden geselecteerd als u vindt dat u de juiste externe bron hebt)

    < h2 id="11">GetPivotData-gegevensformule

    Als uw behoeften verbinding willen maken met een op maat gemaakte waarde in een draaitabel, verschijnt de GetPivotData-formule in plaats van, zou ik zeggen, de snelkoppeling. Dit is een opmerkelijk krachtige functie, maar misschien wilt u een eenvoudige link die meer tijdgebonden is.

    Aanbevolen: Fortect

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Zit het vol met virussen en malware? Vrees niet, mijn vriend, want Fortect is hier om de dag te redden! Deze krachtige tool is ontworpen om allerlei Windows-problemen te diagnosticeren en te repareren, terwijl het ook de prestaties verbetert, het geheugen optimaliseert en uw pc als nieuw houdt. Wacht dus niet langer - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download en installeer Fortect
  • 2. Open het programma en klik op "Scannen"
  • 3. Klik op "Repareren" om het reparatieproces te starten

  • Excel-draaitabellen en gerelateerde vragen

    Tabellen Draaitabellen in Microsoft Excel worden daadwerkelijk gemaakt. door een toepassing uit te geven voor het sorteren, middelen of samenvatten van bewerkingen op gegevens in specifieke werkbladen. Het eindresultaat van de operatie wordt opgeslagen als overzichtsgegevens op andere werkstations. Meestal worden draaitabellen gebruikt om effectief te zijn met gegevens die in groepen zijn opgeslagen. laatste gegevensverwerking en worden geïdentificeerd met betrekking tot datavisualisatieprogramma’s zoals Excel-spreadsheets of business intelligence-software. Excel

    Zorg ervoor dat de snijmachine die uw kleine bedrijf gebruikt zich binnen het selectiegebied van uw schommeltafel bevindt. Alleen dan zal het correct werken. Als iedereen bijvoorbeeld de daadwerkelijke slicer voor de naam van een werknemer invoegt, zou dit vaardigheidsveld net zo goed moeten werken in onze draaitabelfilterhoek. Waardemismatches kunnen het gevolg zijn van wijzigingen in het formaat waarmee gegevens overal worden opgeslagen.

    Kolommen weergeven

    De spreadsheet die ik gebruikte was in principe klaar. Er waren 121 berichten, maar ik verborg veel omdat ik ze niet gebruikte. Om u een idee te geven of dit over het algemeen de enige reden is voor deze fout, dacht ik dat ik u zou kunnen helpen de kolommen in kaart te brengen.

    Wat doet de fout “Cross Table Field Naam betekent Dynamisch is geen geldige fout” Betekent?

    Microsoft Excel is een ongelooflijk krachtige en nuttige softwaretoepassing die oorspronkelijk uit de Microsoft Office-suite komt. Maar afgezien van zijn populariteit en bruikbaarheid, is het volgende een zeer complexe toepassing terug in de rol van goed. Om u hierbij te helpen, heeft Microsoft veel handige functies aangeboden om het leven van deze gebruikers aanzienlijk gemakkelijker te maken.

    De opgeslagen items uit de geselecteerde Aanbevelingsbron in het overzichtsfilter is verwijderd.

    Elke maand is een gegevensreeks gewist, zojuist geïmporteerd in elk van ons rapportboek. Eerst werden de volledige rubrieken van de maanden gekozen. In juni zouden de namen van de maanden worden vervangen door afkortingen van drie letters. Omdat de volledige draaiinstelling ‘Items verwijderd houden van de bron begrijpen’ was ingesteld om u te helpen bij ‘Automatisch’ (de standaardinstelling), werden volledige, niet-gekwalificeerde periodenamen niet verwijderd wanneer het filter normaal gesproken werd gedraaid.

    Selecteer een mobiele of draagbare telefoon uit de draaitabel. Klik op het grootste deel van het lint onder Hulpmiddelen voor draaitabellen op Maandrekening analyseren (klik in Excel 2010 op het tabblad Opties). Klik in de groep Gegevens op die bovenaan de opdracht Gegevensbron wijzigen. Maak in het dialoogvenster Draaitabelgegevensbron bewerken het veld Tabel/bereik leeg.

    Geld verdienen Een draaitabel maken in Excel: eenvoudig starten

    Veel mensen denken dat het opstellen van de beste draaitabel in Excel ook vervelend en tijdrovend is geworden. Maar dat is niet waar Microsoft! zie je, door de jaren heen is de ontwikkeling verbeterd, en/of in de nieuwe moderne versie bij Excel zijn samenvattende rapporten geschikt en vrij snel geworden. In feite kan het publiek binnen enkele minuten uw eigen robuuste rockertafel creëren. Hier is hoe:

    Over het algemeen klikt u met de muis op de draaitabel en gaat u naar Draaitabel-Tools> tabblad Analyse> Draaitabelgroep (uiterst links)> Opties (of klik met de rechtermuisknop en selecteer draaitabelopties). Schakel in het dialoogvenster Opties voor draaitabel, tabblad Indeling en opmaak, onder Opmaak het selectievakje Kolombreedten automatisch aanpassen uit en klik vervolgens op OK.

    Een spreadsheet gebruiken voor brongegevens

    Als u een draaitabel maakt, is het altijd een goed idee om uw gegevens daadwerkelijk om te zetten in een Excel-spreadsheet . Als u nieuwe series of kolommen toevoegt die betrekking hebben op uw startgegevens, hoeft u de bereikreferentie niet te verbeteren bij het vervangen van hoekbureaus als uw persoonlijke gegevens boven de tafel staan.

    Probleem: Excel verwijderde resterende elementen van draaitabel.

    PivotTables zijn praktisch een van de krachtige tools voor gegevensvisualisatie in Microsoft Excel, snel gevolgd door PivotCharts en bovendien Power BI Dashboards als de bijna alle nuttige tools voor het leiderschapshonkbalteam. Met deze drie tools zou u in staat zijn om heel snel en betekenisvol alles wat uw gegevens mensen vertellen interactief te relateren, samen met een aanwijzen-en-klik GUI voor eenvoudig bijbehorend gebruik. KPI’s hebben consistentie bereikt in combinatie met Excel-draaitabellen en BI-dashboards.

    probleemoplossing met draaitabel geslaagd 2010

    Problemen oplossen

    Soms, wanneer u probeert een nieuwe selectie te groeperen, profiteert u soms van een foutmelding geeft aan dat het niet altijd mogelijk is. keuze. Er zijn een groot aantal redenen waarom dit mogelijk zal gebeuren. Als u op weg bent om gegevens in uw eigen initiële groepen te groeperen, moet u ten eerste twee bonusinzendingen selecteren om een ​​klas te maken – u kunt geen groep maken die is ontvangen op basis van één enkele inzending.

    pivot voelde probleemoplossing excel 2010

    Download deze software en repareer uw pc binnen enkele minuten.

    Pivot Table Troubleshooting Excel 2010
    Depannage Tableau Croise Dynamique Excel 2010
    피벗 테이블 문제 해결 Excel 2010
    Pivottabell Felsokning Excel 2010
    Rozwiazywanie Problemow Z Tabela Przestawna W Programie Excel 2010
    Solucion De Problemas De Tablas Dinamicas Excel 2010
    Ustranenie Nepoladok Svodnoj Tablicy Excel 2010
    Pivot Tabellen Fehlerbehebung Excel 2010
    Solucao De Problemas De Tabela Dinamica Excel 2010
    Risoluzione Dei Problemi Della Tabella Pivot Excel 2010